Wpis z mikrobloga

Ehh chuop by sie chciał przelamać i polecieć kiedyś samolotem nawet gdzieś blisko np. do Pragi ale tu znowu musialby sie przelamać, bo zagranica. A jak myśli o lotnisku to paniki dostaje, to chyba studia trzeba skończyć żeby ogarnać te skomplikowane procedury, jeszcze pewnie by kto mówił nie po polsku, tłumy ludzi, przecież ja bym sie dosłownie zesrał w majtki i by chłopa podejrzewali o terroryste przez dziwne zachowanie.
A potem jakbym za taką granicą wysiadł to bym sie bał, że języka nie znam jeno troche angielskiego i co tam robić, jak jaki nocleg ogarnać czy cokolwiek, chłop typu nieporadny, zostają spierdotripy rowerem po powiecie.
#przegryw
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

po co tak blisko samolotem

@what-up: no jak po co, bo mniej bym się stresował krótkim lotem bez przesiadek do kraju z tej samej kultury i byłbym relatywnie blisko Polski. Przecież nie polece na pierwszy raz do jakiejś Tajlandii jak nie wiem nawet jak się zachować na polskim lotnisku
  • Odpowiedz
  • 1
@PierwszySpartanin można wziąć na początek lot bez żadnego bagażu rejestrowanego i spakować się do podręcznego - wtedy odrazu po przylocie na lotnisko przechodzisz przez bramki bezpieczeństwa i już czekasz na swój lot. Ale tak naprawdę nawet z tym rejestrowanym to nie jest nic skomplikowanego. Pierwsze razy też były dla mnie takie że wydawało mi się to ciężkie, ale jak się dowiesz co i jak to to naprawdę jest proste. W razie
  • Odpowiedz