Aktywne Wpisy
kaszaamanna +798
Ε»yczenia uprzejmego uΕΌytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej ΕΌony :)
@Moderacja odrzuciΕa zgΕoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciΕa zgΕoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
ΕΊrΓ³dΕo: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz
yourgrandma +68
#wykopoweprzeboje
ZdecydowaliΕcie, ΕΌe nastΔpnΔ kategoriΔ bΔdΔ openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, ktΓ³re chcecie widzieΔ w konkursie.
WAΕ»NA PROΕBA:
Jak chcecie wstawiΔ kilka utworΓ³w to bΕagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszΔ o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalnoΕci.
ZdecydowaliΕcie, ΕΌe nastΔpnΔ kategoriΔ bΔdΔ openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, ktΓ³re chcecie widzieΔ w konkursie.
WAΕ»NA PROΕBA:
Jak chcecie wstawiΔ kilka utworΓ³w to bΕagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszΔ o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalnoΕci.
ΕΊrΓ³dΕo: anime
Pobierz

Ciekawostka: Winnica Katarzyna nie jest nawet z woj. lubuskiego ale jako jedyna ma zezwolenie na wystawΔ swoich produktΓ³w, a to dlatego, ΕΌe sΔ na winobraniu od parunastu lat i zaczynali siΔ tam wystawiaΔ jako jedni z pierwszych po 2006 roku gdy to ΕwiΔto powrΓ³ciΕo do Εask.
#winobranie #zielonagora #wino #smutnazaba #pepe #spierdotrip #fotografia
ΕΊrΓ³dΕo: 1000003865
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000003867
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000003868
Pobierz