Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ilahinefes +108
Zwodnicze czasy dla pajaców uwielbiających siedzieć na zderzaku. Jechałem wczoraj DK1 na odcinku Katowice-Bielsko. Ruch był dość spory, więc na lewym pasie zapiąłem tempomat na 120 km/h i jedziemy. Jak napisałem, ruch dość spory, więc jedziemy sznureczkiem kilkunastu samochodów, aktywny tempomat trzyma jakieś 100 km/h z drobnym plusem. No; ale oczywiście musiał się znaleźć jakiś narwaniec w Seacie, który musi, bo się udusi. Siedzi mi na dupie, gęba prawie na szybie, żyły

Serial zakończony, 6 sezonów. Król plot twistów, cesarz emocji, imperator trzymania w napięciu. Zajebista dynamika - przeplatanie obecnych wydarzeń z dramatem w niedalekiej przyszłości bardzo dobrze wykonane i pięknie podkręcało temperaturę (a takich migawek na przykład w Lost nie lubiłam - w morderstwie mają one sens, przyczyna i skutek).
Wyjątkowo prawie żaden bohater serialu, czy aktor mnie nie denerwował. Tylko jeden taki rodzynek się znalazł.
Super rozrywka, ode mnie 9/10.
A Viola Davis znów zasłużyła na oklaski, uwielbiam.
Skończyłam dzisiaj oglądać więc przez jakiś czas życie nie będzie miało sensu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A no i oglądając ten serial można grać w pijacką grę - pijesz, gdy ktoś powie "l will fix this" ( ͡º ͜ʖ͡º)
#seriale
źródło: temp_file7041827205027712328
PobierzTeż zawsze wszystkim polecam
Bonnie najlepsza (╥﹏╥)
I Tegan jak dla mnie światełko drugiej połowy serialu