Wpis z mikrobloga

Mirki miałem infekcję płuc i tak mocno kaszlałem, że od 3dni boli mnie kręgosłup lędźwiowy z lewej strony i ból przechodzi na lewą nogę z przodu u góry i ja paraliżuje i nie mogę chodzić, ani siedzieć, zdaje się że to rwa kulszowa, wezwałem karetkę, ci dali mi zastrzyk w dupe i kazali iść do nocnej pomocy, tam gościu dał mi leki rozluźniające mięśnie, czy ktoś miał rwę kulszową?

Chyba trzeba po mnie śmieciarkę zamawiać ( ͡° ʖ̯ ͡°) #zalesie

#kiciochpyta #zdrowie #kregoslup #medycyna
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i kazali iść do nocnej pomocy

@WykopGwalciWolnoscSlowa: no i mądrze ci kazali, trzeba było samemu jechać na nocną pomoc (bo na SORze by cię wyśmiali, byłbyś kwalifikowany na zielono) bo to nie stan zagrażający życiu. Bierz najmocniejsze co masz przeciwbólowe, katonal, tramadol i idź do lekarza. Nie pytaj na wykopie bo rzeczywiście będzie trzeba śmieciarkę wzywać
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: ja poradzę odwrotnie (samemu miałem problem, teraz znikomy, czyli dźwigam sporo bez bólu), nie stosować żadnych leków przeciwzapalnych, czy przeciwbólowych pierwszy czas kilku dni przeleżeć przyjmując bezbolesne pozycje, uważać pierwsze miesiące i nie schylać się niepotrzebnie (przyszłościowo z jedną nogą z przodu lub z pod krocza coś podnosić), jak najmniej siedzieć, a więcej leżeć, pić marchewki i leżeć na słoncu koło południa krótko, często, bez kremu, regeneracja trwa lata,
  • Odpowiedz