Wpis z mikrobloga

@ryszard-kulesza: Sa fajne ale niektorzy ludzie nie powinni ich miec (mimo ze sa fajne). Taka jest prawda.

A potem tacy co niepowinni a moaja pracuja na opinie calego srodowiska.

Dlatego ja caly czas powtarzam - za psa odpowiada wlasciciel i to po wlascicielach nalezy jechac a nie po psach.
  • Odpowiedz
@ryszard-kulesza: Ej psiarze, a nie wpadliście na to, że antypsiarze nie lubią psów z waszej winy? Żadnego innego zwierzęcia ani żadnego innego hobby nikt nikomu nie wpycha na siłę, nie można iść na lody z dzieckiem, bo po terenie biegają psiury na flexi z pyskiem na wysokości twarzy dziecka, nie można iść z nim na trawę, plażę, bo zawsze brudna, a zaraz jakiś psiur podlatuje, w restauracji siadają gołymi brudnymi
  • Odpowiedz
To ciekawe co piszesz, skoro żyjemy w czasach, w których po raz pierwszy jest społeczna presja na sprzątanie psich kup.

@ryszard-kulesza: wystarczy, że 10% nie sprząta i jest gnój.
I jak zwykle ignorowanie przez psiarza akceptowanie szczanie gdzie popadnie....
  • Odpowiedz
@ryszard-kulesza: ej, niepalacze, a nie wpadliście na to że jaranie szlugów jest po prostu fajne, dlatego tylu ludzi pali i umarło na raka płuc? Palenie jest fajne jak sie zna je samemu, a nie tylko z memów

Pomyślcie nad tym jak będziecie pisać hejterskie posty, że sąsiad pali na balkonie i dym leci wam do domu. Poza tym to nie wina somsiada tylko jego rodziców i dziadków ze strony matki,
  • Odpowiedz
@gorzki99: Ale gdyby psy były "fajne" to nie potrzebowałyby "dobrego właściciela", żeby wykorzeniał ich wszystkie odstręczające zachowania. Zasadniczo mnie to nie obchodzi jakie są, o ile przestaną uprzykrzać życie mojej rodzinie
  • Odpowiedz
@arapv: Sa fajne. Ale potrzebuja pracy nad nimi. Dokladnie jak dziecku - nie mozesz pozwolic zeby robil co chce. Nic dziwnego.

o ile przestaną uprzykrzać życie mojej rodzinie

No to jeszcze raz - pretensje miej do wlascicieli a nie psow. Nic mnie tak nie denerwuje jak w spokoju chce zjesc obiad w restauracji a mi bachory dra ryja i biegaja wokol stolika. To rodzice odpowiadaja za wykorzenienie patologicznych
  • Odpowiedz