Aktywne Wpisy

Charlie666 +52
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Megasuper +125
Obczaj to żabka to teraz też drukarnia XD
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
I te ich alkomaty. Człowieku, ja się lepiej czuję po sześciu piwach niż ty po dwóch kawach. I jak mi wyjdzie 0.5 to co z tego. A ten panika, dramat, p----------a do dziada. Przecież to nie procenty prowadzą tira, tylko doświadczenie.
CB radio to jest uniwersytet ulicy, a nie jak mowia niektórzy patologia. Jak się nie nauczysz języka kierowców, to nie masz prawa się nazywać truckerem. I jak ktoś mówi, że to dno, że rynsztok, ze brzydkie slownictwo, to znaczy, że się c---a zna.
Sikobidon? No k---a. Pewnie, że mam. Każdy normalny kierowca ma. Nie będę co pięć minut stawał, żeby sikać na Orlenie. Spuszczanie paliwa to tez obowiązek. Jak ktoś mówi, że nie spuszcza, to znaczy, że się c---a zna na robocie i w zimie w trampkach chodzi. Trzeba sobie radzić, bo życie na trasie to nie gra komputerowa.
I teraz najważniejsze. Kierowca TIR-a to zawód ważniejszy niż lekarz. Lekarz cię wyleczy jak zachorujesz, ale jak my przestaniemy jeździć, to nie będziesz miał co żreć, czym się leczyć ani gdzie mieszkać. Bez nas nie ma zycia, tak jak bez pszczol. I c--j.
Nie jesteśmy żadnymi prymitywami. My jesteśmy armią na kołach. Żyjemy w kabinach, jemy na stacjach, śpimy w naczepach, sikamy do butelek i spuszczamy paliwo żeby przeżyć.
A jak się ktoś z tym nie zgadza to znaczy że się c---a zna.
#ets2 #ets2mp #ats #gaming #gry #pasta