Aktywne Wpisy

MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +124
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Dostałem od kolegi na testy gogle oculus quest 2. Niestety nie mam gier itp
Z dziewczyną zastanawiamy się co można z nimi zrobić, jakieś gry polecacie?
Wolałbym na początek coś free2play żeby zobaczyć z czym to się je i wgl jak działają. I czy dla nas są ok
Mam konto tylko na #steam
@Average-CottonWorld-Enjoyer: Umm. Coś tu pomieszałeś xD
Chyba zamiast standalone miało być PCVR xD
Superhot niestety za darmo nie jest, ale jest wersja standalone bez PCVR, a to klasyk VR w którego warto zagrać
@Andr3v: Ja mam q3, który większy progres zrobił w standalone niż w PCVR. Dla mnie kompresja obrazu i opóźnienie z PCVR wygląda gorzej niż gra działająca na quest jak jeszcze sobie wyostrzę game tunerem/optimizerem. Nie mówię, że się nie da grać, ale nie ma co się oszukiwać, że będzie to wyglądać chociażby jak na leciwym Valve index z display portem, OLEDem, większym FOV,
@Average-CottonWorld-Enjoyer: ale to tylko dlatego bo nie umiałeś tego skonfigurować i używałeś głównego routera z podłączoną masą innych urządzeń, co sam przyznałeś. Quest 3 na WiFi 6E lub 6 przy czystych pasmach (niestety dwójka nie wspiera 6E), to niezauważalna różnica w kompresji i opóźnieniach, co potwierdziłem ja i kilku moich kolegów. Byłeś jedynym który nie umiał tego ustawić jak należy (głównym błędem
Jedynie przyznam, że nie mam dobrego kabla, żeby porównać połączenie przewodowe, ale nie spodziewam się większej różnicy.