Wpis z mikrobloga

No fajnie, że jest jakiś materiał wrzucony w końcu z uniwersum, ale…
Do jakości zawartości rzeczy z kanału „Ćwiartka z rana jak śmietana” to to nawet nie leżało, nie oszukujmy się. Inwestorek widać nastawiony jedynie na monetyzację(reklamy co trzy minuty) nie dba kompletnie o scenariusz. „St(o)ypujący” każdy ruch aktorów- takiego czegoś nie da się oglądać. Tajfun na przestrzeni filmików z ĆzRjŚ do filmiku z wczoraj nie zmienił się jakoś bardzo, chociaż te kły to jest coś obrzydliwego, totalnie paskudnego. Ale Andrzej… Chryste Panie, ta kontuzja go zniszczyła. Wygląda jak starsza Pani przed 80. Szkoda mi jego dorobku aktorskiego, bo iloraz inteligencji jego i tajfuna, dzielą lata świetlne i zawsze wolałem posłuchać co ma do powiedzenia Kaczor niż Rafałek, zapętlający trzy słówka przez trzy godziny.
Przypomnijcie sobie Rafała z czasów jak poszli na gokarty z Adrianem. Teraz nie da się z nim wyjść na ulicę. Wyrzucenie jedzenia jest poniżej wszelkiej krytyki. Inwestor wiedział, że On to zrobi, dlatego spłynęło to po nim. Po raz kolejny pokazują jaki szacunek mają do donacji. To samo było z telefonami, które tajfun niszczył na strimach. Ja myślę, że on jest po prostu bezdennie głupi i dlatego nie dotyka go żadna refleksja co wyrabia. Jeszcze żeby to było śmieszne. To jest beznadziejne i nie pozostawiające złudzenia.
#bystrzaktv
NimRoll - No fajnie, że jest jakiś materiał wrzucony w końcu z uniwersum, ale…
Do jak...

źródło: IMG_3376

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NimRoll: Ten recenzuje film jak menele jedzą schabowego na mieście xD może oceń na filmwebie jeszcze tą zacną produkcję. No, ale co racja to racja.. nie da się patrzeć na nich w jakieś wyższej jakości w dodatku jeszcze jak coś jedzą ja nie dałem rady tego obejrzeć do końca
  • Odpowiedz
@Maziol: albo dodatek AdBlock na Chrome, Firefoxa czy telefon, ugułem to bez jaj że w 2025 roku ktoś jeszcze za darmo jakieś reklamy ogląda, nabijając kieszeń leniwym jutuberkom
  • Odpowiedz
@Maziol: polecam jeszcze dodatek do przeglądarki YTBlock - Block any content - można permanentnie i na zawsze zabolokować dowolny kanał żeby się więcej nie pokazywał na YT , to dopiero koszmar dla jutuberków
  • Odpowiedz
bo iloraz inteligencji jego i tajfuna, dzielą lata świetlne

@NimRoll: Racja. Obejrzałem ten gniot i widać, jak Andrzej je, jak trzyma sztućce. Po zjedzeniu kładzie je razem na talerzu. Mówi żeby nie przeklinać.

A Parobas? Rwie tego kotleta brudnymi łapskami łapami, mieli w tej swojej bezzębnej wardze, potem wywala na drogę. Klnie jak szewc mimo że za nimi siedzą sobie
  • Odpowiedz