Aktywne Wpisy

Moseva +17
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
4ntymateria +4
źródło: temp_file2519271737563378107
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: temp_file2519271737563378107
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chodzi o zwykły, przeciętny rower i zwykłe przeciętne jeżdżenie typu parędziesiąt km tygodniowo.
Wszystko- od części, przez jakieś fajne lampki, bidony, sakwy po ciuchy.
Słucham Państwa.
Moje ostatnie odkrycie to odzież 100% merino- super konfort termiczny w różnyvh warunkach i odpada pranie co chwila (ʘ‿ʘ)
#pytanie #sport
Powtarza się ciągle bidon, fanty do ogarnięcia flaka czy drobnych napraw etc., a ciekawe, że jeszcze nikt nie napisał o apteczce.
Myślę, że więc gazy by mi w tym pomogły zamiast cienkich serwetek z knajpy XD i coś, co zabezpieczy rany- jakiś prosty opatrunek.
Szerokości ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
@hellyea: Bo apteczkę to raczej tylko bikepackerzy wożą. Na krótkie trasy to mija się z celem. Ja tylko wożę ze sobą dwie sztuki takich plastrów w największym dostępnym rozmiarze: https://www.hartmann24.pl/541/plastry-opatrunkowe-do-celow-profesjonalnych/cosmopor-e
Ale to ze względu na doświadczenia wracania z zakrwawionymi kolonami przez 20-30km. Zwykłe małe marketowe plasterki w zasadzie nie mają zastosowania
No to taka propozycja małego EDC, które wystarczy na drobne rzeczy, a przy poważniejszych daje znacznie większe szanse na dotrzymanie do karetki ( ͡° ͜ʖ ͡°):
- ze 3 losowe plasterki (no, może jeden dedykowany na odciski ( ͡° ͜ʖ ͡°))
- paski do zamykania ran
- płyn do płukania ran, najmniejsza butelka (albo wręcz przelać sobie do atomizera 2