Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +54
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +591

Świetna strefa retro gier, dużo gothica, więc jak jesteś fanem to warto.
Ale ja z Wawy, z dalszych rejonów to by mi się nie chciało
Serio udawali że nie istnieli wcześniej? Na czym to polegało?
Dało się w zeszłym roku odnieść wrażenie że o bauerowym cd action to niedobra mówić. Opieram to zdanie na swoich odczuciach i na zdaniu kilku osób z którymi rozmawiałem. W zeszłym roku nie było chyba nikogo ze starej ekipy, na stoiskach czy nawet na wystawce wioski gothic nie było choćby cienia gothicowych rzeczy które były z "tamtego" cd action.
Przykładem będzie Quetz, który jest znanym "Białym Rycerzem" CD-Action i kiedyś wyzywał innych od "Hitlerjungenów" bo ktoś napisał pozytywnie o malarzu (spoiler, tak nie było) i bana nie dostał.