Aktywne Wpisy

sprynek +132
To niezle wydarzenia dla #rozowepaski - malowanie gołego Modela i upijanie się winem w między czasie xD
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: IMG_6434
Pobierz
Mega_Smieszek +1003
źródło: 1000016567
Pobierz

po 5 latach: mieszkanie zyskało 2.5x na wartości, udało się iść do przodu i rozwijać gdzie rata wynosi 10% wynagrodzenia, a mieszkanie w każdej chwili mogę sprzedac. I póki co nie nadplacam kredytu. Reinwestuje by za kilka lat spłacić jednym strzałem 30 letni kredyt. Skoro obecnie rata kredytu wynosi tyle co wynajem to po co nabijać komuś siano do kieszeni…rozumiem że wynajem daje wolność, ale mając kredyt mieszkanie mogę w każdej chwili sprzedać. #kredythipoteczny #wynajem #nieruchomosci
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-6 o 11.21.30
PobierzAle pracowałem z takim pechowcem, który kupił z żoną w 2008 roku, a jak się rozwodzili w 2013 to ciągle do spłaty było podobnie jak wartość mieszkania. Koniec końców zostawił mieszkanie byłej żonie, a sam potraktował te stracone pieniądze jak naprawdę drogi wynajem.
Uwielbiam to wyimaginowane zawyżanie wartości nieruchomości, pewnie dzięki temu czujesz się jakby bogatszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tymczasem skumulowana inflacja od 2020 to 40% ( ͡° ͜
@francoisinho: chłop wszedł na otodom zobaczył chrzanów po 20k zł i jego mieszkanie też tyle kosztuje. Tylko potem patrzysz w detale i jest inaczej. Poczekamy na dane z RCN i wtedy zobaczymy po ile