Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw Wszyscy kogoś znajdują wśród znajomych, nie ważne czy koledzy czy koleżanki... nie widzę tych przegrywów. 23 lata i ani być z kim przez chwlę, chyba jestem największą ofiarą losu, los tak chciał, że się będzie samemu. Tylko w wyobraźni kładąc się spać mogę pomyśleć, że z kimś jestem, w IRL jestem nieudacznikiem w szczególnosci przez 170 cm i 50 kg, jestem strachem na wróble.

A sie j----i pytają czemu nikogo nie mam? no to odpowiadam bo jestem z wyglądu gorzej niż g---o
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hubert-dworniok2: skoro się pytają czemu nikogo nie masz to moze tylko w swojej głowie jesteś spierdoxem? Bo jakby to było widać zewnętrznie to by nie pytali. Tak jak nie zapytają osoby na wózku czemu nie startuje w maratonie
  • Odpowiedz
@hubert-dworniok2: to że ktoś jest w związku to jedna kwestia a to jaka jest jakość tego związku to druga, większość par w polsce to pary 0:100 gdzie to facet musi na wszystko tyrać, dbać o związek i latać za kartoflana księzniczką niczym parobek na XIX-wiecznym dworze, po czym w nagrodę i tak ma racjonowane segsy, a ŻADEN przeciętniak w związku nie przyzna sie ze jest nikim dla tej swojej juleczki
  • Odpowiedz