Aktywne Wpisy

curiousboi +19
Dalej nie czaję dlaczego ci ludzie stoją w kolejce do bramki, przecież można siedzieć i czekać aż wszyscy wejdą #ryanair #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Padaj +173
źródło: 1000115355
Pobierz

![Hałas w centrum Szczecina. Mieszkańcy mają dość [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4fc5b229b5bd8aca4011dfab6fd092ad6969d5158046d0dcd049e09202286350,q80.jpg)

#psiarze #psychologia #zwiazki
gdyby ktoś o 23 albo 5 włączył szlifierkę to by go spacyfikowano, a jak pies drze ryja o tej porze, to domyślnie wszyscy mamy się z tym pogodzić bo tak jest. dlaczego? nie wiem
jak ktoś ma psa w mieszkaniu 2 pokoje na 8
Mam takiego w domu obok. Właściciel do utylizacji
To wiele mówi o naszym społeczeństwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byli zawiedzeni dziećmi, ale nie mogli pozwolić sobie na kolejne, więc wzięli psy.
@theOstry: zupelnie jak z dziecmi
@theOstry: jaka tutaj jest różnica czy robi to pies czy dziecko ;) ? pies mniej kosztuje i można komuś zapłacić grosze żeby się nim zajął podczas wakacji... ale można i zabrać bo to mniejszy problem i koszta niż zabranie dziecka
Ja wziąłem dorosłe psy ze schroniska i przynoszą mi radość, są grzeczne, nic nie niszczą i mnie słuchają. 4 miesiące po wzięciu psa seniora ze schroniska miał operacje usuwania ponad kilogramowego guza i myśleliśmy że umrze, ale i tak przez chwile nie żałowałem że go wziąłem bo jest spoko
@TomSz: dobrze ze ty jesteś inny, prawda? xD
@TomSz: XD jprdl