Wpis z mikrobloga

@patryk-wuwuw to tak nie działa. Bo zwykle wtedy jest tak, że np jednych skarpet używa się częściej, częściej je pierze i w konsekwencji tracą np kolor. Sam kupuję tylko czarne i ten sam model i po paru latach różnica jest widoczna.
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw: odkąd pozmieniali rozmmiary i nie ma już 42-44 tylko 43-46 to mając 43 trzeba kupować kurła za duże. Ma ktoś jakiś protip na dobre długie skarpety takie bardziej eleganckie jednokolorowe? bo też lubiłem sobie 50 par kupić takich samych tylko mi się zużyły i ch*j teraz nigdzie nie mogę dostać wygodnych, a teraz to bym kupił ze 100 takich samych.
  • Odpowiedz
to tak nie działa. Bo zwykle wtedy jest tak, że np jednych skarpet używa się częściej, częściej je pierze i w konsekwencji tracą np kolor.

@OSH1980: jak się odróżniają, to znak że są zużyte i utylizujesz, wprowadzając nowe w obieg
  • Odpowiedz
@Darek08 nie mam w zwyczaju wywalać do śmieci dobrych skarpet, bo tylko zwiększa to ilość śmieci. I mam poważniejsze wydatki na głowie. Jedna para skarpet to 15 CBL. Serio, lepiej zastosować mój sposób.
  • Odpowiedz