Aktywne Wpisy

r5678 +14
#motoryzacja #samochody
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
źródło: 20251102_183019
Pobierz
jacas +94

#friz
Już mortalcia się dużo lepiej ogląda.
@DoYouKnowWhereTheWildThingsGo: Ogólnie zawsze narracja na youtube/w internecie była taka, że jak jest ten sezon szkolny powiedzmy to wyświetleń jest więcej bo ludzie zaczynają w domach znowu siedzieć co jest bullshitem totalnym i zazwyczaj w ten sposób mówią osoby którym się po prostu nie chce robić w wakacje.
@HubertOlkowski: Nic dziwnego jeśli Faza miała mieć kontent pod starszego widza a znowu wjeżdża feminizacja i hamowanie. Nie oszukujmy się te ostatnie odcinku usługujemy dziewczynom, chłopak powiększa usta pod kogo są.
Nudna fusialke, z gównianym kontentem.
Kingę Banaś i jej zmagania z życiem.
Przemka pro który jest niemozebnie nudny
Kartoniii xd
Mortalcio ma jakiś minimalnie ciekawy kontent, zrobił najlepsze chowane.
A tak to jest stypa
@HubertOlkowski: Dobra, ale takie jedno bardzo ważne podstawowe pytanie. Naprawdę chce ci się oglądać 30-raz chowanego z tymi samymi ludźmi tylko na innym kanale? Bo to w większości dokładnie do tego się sprowadza xD
@HubertOlkowski: Moim zdaniem przede wszystkim totalnie wszystkie wyżej wymienione osoby absolutnie nie wykorzystują potencjału którym dysponują, naprawdę. Taka Kartonii przykładowo spokojnie mogłaby być wielkości Wersow albo ją nawet przerosnąć. Poza tym wszyscy tam się zachowują jakby jakiś hamulec mieli odnośnie tworzenia kontentu. Kinga mi się wydaje być przede wszystkim taką
Dla mnie też te wszystkie bazy fazy nudne w chvj są. Po raz 4/5ty odgrzewać te same kotlety.
@Bialy50Cent: Ja właśnie dla tego nigdy nie zgłosiłem się do t5m, bo koniec końców tak to by się skończyło xD Ogólnie mam wrażenie, że tam każdy twórca u Friza ma jakiś hamulec nad sobą potężny.
@HubertOlkowski: No właśnie. Faza wczoraj wrzuciła na przykład film, że udają uczniów w szkole. Tylko, że taki film to kilka lat temu już Rafonix z Golą wrzucał, Faustyna bodajże wrzucała xD