Wpis z mikrobloga

Póki co te projekty Baza i Faza szału nie robią. Obecnie wyświetlenia takie sobie, niektóre odcinki potrzebują paru dni, żeby przebić 200k. Pewnie niejeden youtuber by takie chciał, ale jak na ekipę to raczej słabo. Teraz szkoła się zaczęła to pewnie będzie jeszcze gorzej.
#friz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Teraz szkoła się zaczęła to pewnie będzie jeszcze gorzej.

@DoYouKnowWhereTheWildThingsGo: Ogólnie zawsze narracja na youtube/w internecie była taka, że jak jest ten sezon szkolny powiedzmy to wyświetleń jest więcej bo ludzie zaczynają w domach znowu siedzieć co jest bullshitem totalnym i zazwyczaj w ten sposób mówią osoby którym się po prostu nie chce robić w wakacje.
  • Odpowiedz
przecież tam jest chata, montażyści, operatorzy (dwóch najmniej) plus jakas dziewczyna gestapo do ogarniania całego tego projektu. I co mają? 600 i 300 subow? Przecież to żenujące wyniki.

Już mortalcia się dużo lepiej ogląda.

@HubertOlkowski: Nic dziwnego jeśli Faza miała mieć kontent pod starszego widza a znowu wjeżdża feminizacja i hamowanie. Nie oszukujmy się te ostatnie odcinku usługujemy dziewczynom, chłopak powiększa usta pod kogo są.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: pierwsze 5-10 było ciekawe, teraz jest to gorsze od genzie, a to duża sztuka. Ogólnie z ekipy to masz
Nudna fusialke, z gównianym kontentem.
Kingę Banaś i jej zmagania z życiem.
Przemka pro który jest niemozebnie nudny
Kartoniii xd
Mortalcio ma jakiś minimalnie ciekawy kontent, zrobił najlepsze chowane.
A tak to jest stypa
  • Odpowiedz
Mortalcio ma jakiś minimalnie ciekawy kontent, zrobił najlepsze chowane.

@HubertOlkowski: Dobra, ale takie jedno bardzo ważne podstawowe pytanie. Naprawdę chce ci się oglądać 30-raz chowanego z tymi samymi ludźmi tylko na innym kanale? Bo to w większości dokładnie do tego się sprowadza xD
  • Odpowiedz
Nudna fusialke, z gównianym kontentem.

Kingę Banaś i jej zmagania z życiem.

Przemka pro który jest niemozebnie nudny

Kartoniii xd

@HubertOlkowski: Moim zdaniem przede wszystkim totalnie wszystkie wyżej wymienione osoby absolutnie nie wykorzystują potencjału którym dysponują, naprawdę. Taka Kartonii przykładowo spokojnie mogłaby być wielkości Wersow albo ją nawet przerosnąć. Poza tym wszyscy tam się zachowują jakby jakiś hamulec mieli odnośnie tworzenia kontentu. Kinga mi się wydaje być przede wszystkim taką
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Nie mogłaby być na poziomie Wersow, bo to Wersow i Friz mają być na czele peletonu :) . Widać to np. po Patecu, gdzie w Ekipie grał błazna, debila, a potem zaczęły wychodzić kwiatki, że studiuje, ma jaja jak arbuzy i pomysł na kanał nie wpisujący się w kanon family friendly.
Dla mnie też te wszystkie bazy fazy nudne w chvj są. Po raz 4/5ty odgrzewać te same kotlety.
  • Odpowiedz
Widać to np. po Patecu, gdzie w Ekipie grał błazna, debila, a potem zaczęły wychodzić kwiatki, że studiuje, ma jaja jak arbuzy i pomysł na kanał nie wpisujący się w kanon family friendly.

@Bialy50Cent: Ja właśnie dla tego nigdy nie zgłosiłem się do t5m, bo koniec końców tak to by się skończyło xD Ogólnie mam wrażenie, że tam każdy twórca u Friza ma jakiś hamulec nad sobą potężny.
  • Odpowiedz
nie no zwykle te chowane fusialki są gówniane jak nie powiem co

@HubertOlkowski: No właśnie. Faza wczoraj wrzuciła na przykład film, że udają uczniów w szkole. Tylko, że taki film to kilka lat temu już Rafonix z Golą wrzucał, Faustyna bodajże wrzucała xD
  • Odpowiedz