Aktywne Wpisy

wyslainnik +2
10 minut szukania i jest strimek ufff dobrze że płacić nie trzeba #gromda

Udało się dojść do wrightwood i jakaś Niemka zaoferowała ze mnie podwiezie do miasteczka więc skoczytslem bo jakoś zmęczony czuję się . Siedzę se teraz na tyłach sklepu typu hardware i jest tu hikerbox gdzie wygrzebałem p--o i pije w spokoju . Takie miejsca są niby w każdym miasteczku po drodze. Tutaj typek mówił że można se podładować telefon . Pójdę coś zjeść i wracam na szlak .
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_44561214-6596-4543-9986-43C60AD8C1F6-54860-000005F689D59710
Pobierz

https://wykop.pl/link/7785403/skarb-5-tys-monet-ukryty-w-plociennej-sakwie-galeria
Do tego ciekawego odkrycia skarbu monet z XVII wieku doszło w Świerszczowie pod Hrubieszowem przez członka Hrubieszowskiego Stowarzyszenia Eksploracyjno- Historycznego „Grossus”.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #wykrywaczmetalu #poszukiwacze #archeologia #monety #pieniadze #srebro #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #polska #lubelskie #artefaktnadzis #skarb #polska #detektorysci #las #sredniowiecze #hrubieszow
Skarb 5 tys. monet ukryty w płóciennej sakwie! (GALERIA)
źródło: prezentowane-monety
PobierzOkolice Hrubieszowa bogate, złoto scytów pobudowalo trochę domów ;)