Wpis z mikrobloga

✨Cześć wszystkim!

Na UDEMY pojawiły się testy praktyczne w języku polskim przygotowujące do pierwszej certyfikacji AWS - Certified Cloud Practitioner.
(Egzaminu nie ma po polsku, ale taka forma może być pomocna szczególnie na początku drogi z AWS).

Każde pytanie zawiera szczegółowe wyjaśnienie odpowiedzi, co pozwala:
- zrozumieć „klucz” egzaminacyjny,
- przy okazji utrwalić wiedzę teoretyczną z AWS.

✨ Kurs można odebrać za darmo z kodem: WYKOP-ROZDAJO
Kod ma ważność dla 1000 osób. Jest ważny do 10 września!

Gdybyście mieli jakieś pytania co do kwestii zapisania się na egzamin itd. Pytajcie śmiało! ;)
#udemy #kursyudemy #aws #devopsiarz #devops #cloud #informatyka #programista15k #rozdajozadarmo #rozdajo #certyfikaty #sysops
CloudManiak - ✨Cześć wszystkim! 

Na UDEMY pojawiły się testy praktyczne w języku pol...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CloudManiak @StringerBell nauka pod egzamin to często wyłapywanie słówek kluczowych i intencji pytania więc nauka w j. polskim ma mały sens. Lepiej obyć się z językiem pytań oraz wyłapać wzorce. No ale Practitionera to się robi raczej za karę i jest dosyć banalny więc może to się komuś przyda :P. Powodzenia z dalszym rozwojem i kolejnymi projektami
  • Odpowiedz
  • 0
@xenonso: Dzięki! Z jednej strony tak, z drugiej wiem, że jest sporo osób, którym bardzo pomaga przerobienie takich rzeczy w języku polskim, zwłaszcza gdy mowa o bardziej technicznych zagadnieniach. (Associate/Pro)

Ogólnie szykuje coś znacznie większego w tym kontekście (Cloud), Udemy to jedynie coś - czym chcę zdobyć w dużej mierze social proof. Nie jest to realizowane typowo pod zarobek, a bardziej pod to aby wstępnie dotrzeć do ludzi. Zależy
  • Odpowiedz
@CloudManiak: warto sie uczyc aws jak juz mam certy azure? nie chce mi sie ale teraz pracuje databricks-aws no ale to wszystko konie zaprzegowe devopsy ustawily ja tylko robie write i read z s3 bucketow <mysli>

na architekta bys dal promke a nie na practictionera, gdzie cert to reklama aws xD
  • Odpowiedz
  • 0
@peoplearestrange: Wrzucę, wrzucę. Tak jak mówię, nie zależy mi zarobku na Udemy, więc będzie też #rozdajo na architecta.
Aktualnie tworzę testy Associate Architecta i SysOpsa. Nie są one jeszcze skończone, dlatego wrzucam póki co CCP ;)

Co do Twojego pytania, ciężko odpowiedzieć, bo każdy ma inną drogę. Mi AWS uświadomił, że warto mieć więcej niż mniej.
Ucząc się AWS'a, nie spodziewałem się horyzontu jaki mi ta platforma dała - całkowicie
  • Odpowiedz
  • 0
@CloudManiak +13
✨Cześć wszystkim!

Na UDEMY pojawiły się testy praktyczne w języku polskim przygotowujące do jednego z najbardziej polecanych certyfikatów AWS - Solutions Architect Associate (SAA-C03).

Każde pytanie zawiera szczegółowe wyjaśnienia odpowiedzi, co
  • Odpowiedz