Aktywne Wpisy

Brightsider +4
Ehhh chłop zaraz 30 lat na karku a nigdy fryzury na devolaja nie miał... Over dla chłopa

Vasterek4 +9
źródło: 1000035011
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000035011
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na UDEMY pojawiły się testy praktyczne w języku polskim przygotowujące do pierwszej certyfikacji AWS - Certified Cloud Practitioner.
(Egzaminu nie ma po polsku, ale taka forma może być pomocna szczególnie na początku drogi z AWS).
✨ Każde pytanie zawiera szczegółowe wyjaśnienie odpowiedzi, co pozwala:
- zrozumieć „klucz” egzaminacyjny,
- przy okazji utrwalić wiedzę teoretyczną z AWS.
✨ Kurs można odebrać za darmo z kodem: WYKOP-ROZDAJO
Kod ma ważność dla 1000 osób. Jest ważny do 10 września!
Gdybyście mieli jakieś pytania co do kwestii zapisania się na egzamin itd. Pytajcie śmiało! ;)
#udemy #kursyudemy #aws #devopsiarz #devops #cloud #informatyka #programista15k #rozdajozadarmo #rozdajo #certyfikaty #sysops
źródło: image
PobierzW adresie URL jest już zawarty kod, zmieniający cenę na BEZPŁATNE
Natomiast gdyby nie zadziałał, wpiszcie po prostu w polu kod rabatowy: WYKOP-ROZDAJO
Mam nadzieje, że pomoże Wam w nauce! ;)
źródło: a575o8
PobierzOgólnie szykuje coś znacznie większego w tym kontekście (Cloud), Udemy to jedynie coś - czym chcę zdobyć w dużej mierze social proof. Nie jest to realizowane typowo pod zarobek, a bardziej pod to aby wstępnie dotrzeć do ludzi. Zależy
na architekta bys dal promke a nie na practictionera, gdzie cert to reklama aws xD
Aktualnie tworzę testy Associate Architecta i SysOpsa. Nie są one jeszcze skończone, dlatego wrzucam póki co CCP ;)
Co do Twojego pytania, ciężko odpowiedzieć, bo każdy ma inną drogę. Mi AWS uświadomił, że warto mieć więcej niż mniej.
Ucząc się AWS'a, nie spodziewałem się horyzontu jaki mi ta platforma dała - całkowicie
Link do kursu: https://www.udemy.com/course/testy-aws-certified-solutions-architect-associate/?couponCode=WRZESIEN2025
Post z wykopa:
https://wykop.pl/wpis/83246651/czesc-wszystkim-na-udemy-pojawily-sie-testy-prakty
Na UDEMY pojawiły się testy praktyczne w języku polskim przygotowujące do jednego z najbardziej polecanych certyfikatów AWS - Solutions Architect Associate (SAA-C03).
Każde pytanie zawiera szczegółowe wyjaśnienia odpowiedzi, co
Czasami można wpaść w ten kołowrotek, no ale mimo wszystko jak się lubi to robić, to można czerpać frajdę + dobrze zarabiać! ;)