Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +73
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +25
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Poszkodowani-na-100-mln-zl-stracili-rok-przez-opieszalosc-sadu-Assay-wygral-uklad-9004122.html
Pierwsza rata wypłat w marcu 2027r.
A po drodze będą chcieli pozyskać min. 10 mln zł equity ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia.
Jak ktoś słusznie mi podpowiedział, to w zasadzie przez ponad rok spółki pewnie spokojnie się rozwijały i zwiększały swoją wartość, więc układ powinien być jeszcze łatwiejszy do zrealizowania - prawda??!
Zapraszam do komentowania!
#assay #uokik #knf #inwestycje #prokuratura #prawo
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: IMG_4067
PobierzA klienci przez rok stracili 10-15% kapitału, bo na mniej więcej tyle mieli oprocentowane przecież pożyczki (bo nie zarobili).
to gwarancja wzrostu wartości
Tak, ale contrawise!