Wpis z mikrobloga

Pomyśleć, że za dzieciaka się oglądało Ach Ten Andy i taka hulajnoga elektryczna to było coś tylko w tej bajce się to widziało a teraz każdy gówniarz na tym p--------a i się dodatkowo zabija... Parę lat temu nie umierało się na śmierć tylko na Covida tak od paru miesięcy mam wrażenie ze dzieciaki nie umierają tylko zabijają się na hulajnogach xD #hulajnogaelektryczna #kreskowki
ChwilowaZielonka - Pomyśleć, że za dzieciaka się oglądało Ach Ten Andy i taka hulajno...

źródło: image

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChwilowaZielonka selekcja naturalna, gdzie problem? W holandii zas masz "fatbike", siadaja dzieciaki na tym we 2-3, p----------a 50km/h i wbijaja sie w auta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziwi mnie tylko, ze rodzice kupuja ten sprzet dzieciako mimo nagonki i ilosci wypadkow. Coz, tym spodobem pozbywamy sie glupiego elementu ukladanki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@JanPancerzII: wczoraj w TVN24 wypowiadała się matka dzieciaka, który się połamał z hulajnoga ze zdjętymi ograniczeniami, bo "on ładnie prosił" i ze kierowcy powinni bardziej zwracać teraz uwagę żadnej rozkminki ze to może jej wina, że na to pozwoliła xD
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka: zabawna sprawa, jechałam na hulajnodze w dzieciństwie i one też miały aku i wszystko, jechały z 7-10 na godzine i to było na pół godziny jazdy czy coś. Fajne. Mozna usiąść sobie :D.
  • Odpowiedz