Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +81
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
Hatsuban +574
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz

Czy może ten półwysep chorwacki z Pula/Porec/Rovinj też byłby spoko? Tylko na Chorwacji to ceny chyba już 2x wyższe niż w Italii? #chorwacja
#wakacje
@Ranger: jest spoko, ale jak mają być ładne plaże, to trzeba się trochę powspominać/poschodzić, więc jeśli dziecko jest małe, to trochę lipa. W Rovinj plaże to skalne półki z drabinami, w Puli ciasno, a na półwyspie Kamenjak koło Puli pięknie, ale wymagający teren dla dzieci.Co do północnych Włoch - to Wybrzeże Adriatyku będzie niedrogie, a może liguryjskie będzie ładne....,ale droższe
źródło: aerial-view-of-camogli-panorama-of-castle-della-dragonara-an_shutterstock_1607542648.jpg
Pobierz@bulba1605: to wiem, ale interesuje mnie tylko północ, bo chcę jechać autem na raz
Z trzech miast z Istrii, które wymieniłeś wyżej, jako jedyne poleciłbym właśnie Poreć.
Na plaży masz darmowe toalety, które co mniej więcej godzinę są sprzątane, chodnik jest praktycznie