Wiem, wszystkie mechaniki pochodzą albo z Residenta, albo z Dead Space. Ale to dobre mechaniki, więc gra się przyjemnie. Poza tym to nie miała być rewolucja.
Gra stoi klimatem, muzyką, dźwiękiem. To jest sztos. Połączenie PRL z si-fi jest super. A jak ktoś lubuje się w klimatach PRLu, albo wychował się na nowej Hucie, albo ogólnie w starym bloku, to poczuje tutaj fajny vibe.
@SgtPepper1942 tylko trochę walka jest s---------a. Brak uników, czy bloku i wieczny brak aumicji... Bardziej się boję tego, że mogę zginąć niż ciągle przerażony ze strachu przechodzić kolejne pomieszczenia. A tak poza tym to gra fajna, mega się wciągnąłem i już jestem w hucie stali i fabuła jest nawet spoko aż chce się czytać "notatki" i słuchać audiologow
@SgtPepper1942: dla mnie solidne 8/10 dobry klimat no i te lokacje, smaczki prl. Mocna pozycja mysle, ze przyszlosci bedzie jeszcze lepiej studio ma potencjal na jeszcze lepsze gry w przyszlosci, samo udzwiekowienie 10 na 10 ide grac dalej ( ͡°͜ʖ͡°). Wspomnienia z dziecinstwa miód
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Wiem, wszystkie mechaniki pochodzą albo z Residenta, albo z Dead Space. Ale to dobre mechaniki, więc gra się przyjemnie. Poza tym to nie miała być rewolucja.
Gra stoi klimatem, muzyką, dźwiękiem. To jest sztos. Połączenie PRL z si-fi jest super.
A jak ktoś lubuje się w klimatach PRLu, albo wychował się na nowej Hucie, albo ogólnie w starym bloku, to poczuje tutaj fajny vibe.
Polecam.
#cronos #cronosthenewdawn #gry