Wpis z mikrobloga

czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PodniebnyMurzyn - czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od ...

źródło: image

Pobierz
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xeorrro pewnie wystarczyła aluminiowa miska i za długa grzechotka, chociaż i tak można było wybrnąć z tego z zestawem naprawczym korka spustowego za kilkanaście zł.
  • Odpowiedz
, ważniejsza jest kontynuacja gwarancji?

@Hatespinner: i dajecie się przez to robić jak dzieci w piaskownicy do której wpadli cyganie i zabrali wam wiaderka a wy nic bo przecież was stać. Tu nie chodzi o to, że cię stać tylko o to, że was ładnie w uja robią na samym przeglądzie
  • Odpowiedz
w jakim samochodzie, bo mnie ciekawi?

@xeorrro: Opel Astra, to chyba II była, chyba 2006r. Absolutnie nie znam sie na autach i to chyba była pierwsza taka rzecz jaka w życiu robiłem. No niestety tam była aluminiowa miska.
  • Odpowiedz
@krytyk1205:

piaskownicy do której wpadli cyganie i zabrali wam wiaderka

Zabawne, że pisze o cyganach ktoś dla kogo 3,5k za przegląd to astronomiczne kwoty, a nowy samochód widział tylko przez szybę salonu. XD
  • Odpowiedz