Wpis z mikrobloga

czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PodniebnyMurzyn - czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od ...

źródło: image

Pobierz
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn: Skoro on tak się lubi bawić w psychoanalizy, to ja też spróbuję.

Ten wykopek ewidentnie ma kompleksy i musi się dowartościować. Na pewno był z siebie bardzo dumny, kiedy udało mu się samemu coś naprawić w samochodzie, bo to było jedno z niewielu osiągnięć w jego smutnym życiu. Był z siebie bardzo dumny i desperacko potrzebował, żeby ktoś go pochwalił za ten wyczyn. A że do żadnej pochwały nie
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: U nas jak nie umiesz ze szwagrem wymienić rozrządu bez narzędzi to nie powinieneś w ogóle mieć samochodu. Kij z tym, że podczas naprawy auto stoi 6 tygodniu rozgrzebane, ważne, żeby oszczędzić 500 złotych na mechaniku XD
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn a pojedź Pan do jakiegoś mniejszego miasta i podjedź do mechanika bo wywaliło checka: ‚pan ze stolycy mercedesem to podwójno staweczke damy hehe’ (dosłowny cytat). Po zczytaniu błędów okazało się, że czujnik NOx sypie błędami bo jest do wymiany. Pan Janusz ‚panie to wszystko ta ekologia i łunia, jeździłbyś pan gulfem 1.6 jak ja to byś pan problemów nie mioł. już kasujem panu błędy i naprawione, nie cza magika’.
Oczywiście
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Ja jednego już musiałam dziś tak załatwić, pierwsze się pokłócił z kimś innym, potem zaczął do mnie zygać tylko dlatego że się napatoczyłam. Dostał kulę w łeb. Króciutko z toksykami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PlanetHell: ja zużyty olej silnikowy używam do pilarki spalinowej łańcuchowej do smarowania łańcucha albo pod smarowanie wierteł jak wierce.

Jak miałem pięć na węgiel to w ciężkie mrozy węgiel obtaczalen w misce pełnej oleju i do pieca. Tak ciepło rzadko w domu było :D
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: rozumiem tego komentującego, przecież to banalnie proste. ja nawet chleba nie kupuję, tylko sieję pszenicę, mam swoje krowy więc mleko swoje, woda z rzeki, jajka od gołębi biorę. Wam to już nic się nie chce, tylko wszystko zlecać. Jeszcze powiedz, że do lekarza chodzisz, zamiast samemu zrobić sobie w domu np kolonoskopie to już w ogóle wyśmieję
  • Odpowiedz