Wpis z mikrobloga

Cieszy upadek fliperstwa. Zalegają teraz i cuchną te wszystkie zaniedbane i obskurne kurniki, które 3 lata temu wykaszali z rynku betonowi lichwiarze, biegli do Obi po panele 20zł/metr, lampy na promocji, najtańsze drzwi+ościeżnica gratis, a wszystko lepił majster Mietek tynkując dziury w ścianach i wszystko przykrywając dwoma warstwami Dekoralu. Leciały potem na wtórny rynek takie luksusowe apartamenty z marżą 300% bo proszę pana poprzedni właściciel, jak sam pan widzi, zrobił tutaj generalny remont, zainwestował ogrom pracy i funduszy ale zmieniły się plany, musi wyjechać za granicę no i haha, ma pan szczęście ogólnie, cena naprawdę wręcz promocyjna, z rana dzwoniły trzy rodziny i pytały czy oferta nadal aktualna, haha
dobrze wam tak
#nieruchomosci
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zopyross: Flipy tak źle idą ze nie ma dnia żeby tego gówna "Kupię mieszkanie za gotówkę", "Kupię mieszkanie do remontu", ze skrzynki nie wyciągał. Upadli na głowę chyba że dalej skupują.,
  • Odpowiedz
biegli do Obi po panele 20zł/metr, lampy na promocji, najtańsze drzwi+ościeżnica gratis, a wszystko lepił majster Mietek tynkując dziury w ścianach i wszystko przykrywając dwoma warstwami Dekoralu.

@Zopyross: mnie jedna babka kiedy oglądałem mieszkanie przekonywała, że panele o ścieralności AC3 są wysokiej klasy. Tak samo z kuchnią - wszystko z ikea, fronty po 30 zł za sztukę nowe, a ona pokazuje mi jakieś guwno napuchnięte od wody (założyli najtańsze możliwe
  • Odpowiedz
@Zopyross: wszystkie te fliperskie paździerze idzie rozpoznać po zobaczeniu dwóch fotek, wszystko klepane na jedną modłę, jak bloki za prlu. Wisi tego od z-------a rzeczywiście, jak nie udało się sprzedać w rok to trza będzie na zero wychodzić albo na minusie.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: Oni liczą na totalnego odklejonego emeryta albo kredyciarza przyciśniętego do ściany. Na deweloperskim osiedlu u mnie też te karteczi wróciły. Jaki niby mieliby zrobić na tym interes skoro 200 metrów dalej buduje ten same deweloper kolejne bloki?
  • Odpowiedz
  • 2
@Czekolatka: mnie rozbraja zamykanie oferty na otodom i wrzucanie jako nowej, żeby w historii nie pokazywało obniżki, oczywiście z tańszą ceną, a jak ktoś monitoruje na bieżąco oferty to po kilku zdjęciach widzi, że to ten sam kurnik
  • Odpowiedz