Aktywne Wpisy

#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

ossprime +151
źródło: G7GJ85-WcAgADjr
Pobierz

Na pierwszą wizytę u kardiologa czekałem 3 tygodnie
Na wizycie dostałem skierowanie na holter ekg, czekałem na niego 3 miesiące
Jednego dnia mi go założyli, następnego dnia zdjęli i na opis holtera i wizytę u kardiologa czekałem kolejne 3 tygodnie
Na wizycie dostałe skierowanie na echo serca, termin za 3 tygodnie
Po badaniu znowu umówią mnie do kardiologa i na wizytę znowu będę czekał około 3 tygodnie
Podsumowując, żeby na NFZ zrobić ekg holter, echo serca, i te wszystkie wyniki skonsultować u specjalisty, potrzeba mniej więcej pół roku.
Prywatnie niecały tydzień i w sumie z tysiąc złotych. Jak przestane się udzielać na tagu przynajmniej raz w tygodniu, to znaczy, że umarłem, i nie dlatego, że się powiesiłem, tylko dlatego, że się leczyłem na NFZ. Serce mi dzisiaj n--------a i chyba dostane zawału. Prywatnie nie pójdę, j---ć to wszystko. Ponarzekałem, lepiej mi.
#przegryw #nfz #sluzbazdrowia
Co to znaczy, że n--------a? non-stop cały dzień czy co jakiś czas? Bije Szybko/wolno, płytko/mocno? Boli? Mierzyłeś sobie ciśnienie? W rodzinie ktoś miał problemy z sercem?