Aktywne Wpisy

maybe +50
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

To nie komary, lecz Ty, droga Weroniko. W ciemności wyostrza się Tobie słuch (atawistyczny mechanizm mający na celu zwiększyć czujność kiedy człowiek po zmroku odpoczywał przy jakimś k---a, nie wiem, ognisku, jak na filmach. Wtedy mniej widzi, więcej słyszy (c--j tu z komarami, zwierzyna drapieżna o niom chodzi). Tak myślę. Nie wiele miałem o tym na studiach pedagogicznych.
Bo teoretycznie przy samym nasłuchiwaniu, czy zamknięcii oczu też powinien mi się ten słuch wyostrzyć. Ale jak próbuję upolować tego komara to skurczybyk milknie xD
Już bardziej podejrzewałabym teorię, że po prostu odlatuje dalej ode mnie i zbliża się gdy jest ciemno.
Ale co jakiś czas do mnie próbuje podfrunąć i dalej jest ciszej.
Jest to ciekawa teoria co mowisz,
Skoro ja nie umiem kontrolowac swojego mozgu to nikt nie bedzie
Obowiązkowo:
Wydrukuj to i polusz obok lozka zanim bedzie za puzno
Nie ma przebacz nie poddamy sie bez walki
źródło: 1000048400
PobierzPonadto warto pilnować żeby mieć albo otwarte okno/albo zapalone światło no i przed pójściem spać przejrzeć kąty pokoju i urządzić czasem komarzy pogrom.
Na czym ta lampka polega? Ona też prądem ma je razić jak podlecą?
Czy działa na zasadzie jakiejś dźwigni i trzeba potem je wymordować? xD
https://allegro.pl/oferta/pulapka-na-owady-uv-lampa-nor-tec-17716014966?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_ogrod-lato_pla_ss&ev_adgr=_dio_ogrod-lato&ev_campaign_id=22602123263&gad_source=1&gad_campaignid=22602123263&gbraid=0AAAAAD24kbMbglqTijhkx8gIdMfcgmNEr&gclid=Cj0KCQjw8eTFBhCXARIsAIkiuOyxKqaa2ATGGVF25flBiiH9LuPW5Gb9nDXEbksRxKYfCFoF7-2xgZsaAhV1EALw_wcB
A dzieki, dzieki
Moze przy okazji wyjazdu "do centrum" wstapie do action. Na razie mnie az tak nie drecza wlasnie
Trzeba trenować psychike i nie bac sie ugryzien ( ͡
Komary to akurat wporzo chłopaki, komarzyce to bulwy pijące krew
Zmysł Ci się wyostrzy w milisekundkę jak się potkniesz czy coś :P
Pewnie włączając światło zaczynasz się ruszać to komar ucieka.
Może miej zapalone światło non stop? :)