Aktywne Wpisy

peanut_whu +300
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
mirko_anonim +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pytanie do osób pracujących z dla firmy z USA jak wyglądają wasze godziny pracy.
W poprzedniej formie pracowałem przez polską kontraktornie i miałem mieszany zespół Polska/USA. Spotkania były 15:00 - 16:00, rzadko zdarzały się do 17:00. Z 2 razy zdarzyło mi się coś poklikać około 18:00. Bo był jakiś pożar.
Obecnie pracuje w wielkim korpo i tutaj wygląda to podobnie że Amerykanie się dostosowują do Europy. Z uwagi na charakter mojej pracy mam spotkania przez pół dnia bardzo często z innymi zespołami. Ale spotkania z ludźmi z USA mam max do 17:00. I mówię tutaj o osobach na stanowiskach managerów czy dyrektorów którzy muszą wstawać przed 6:00. Nawet nie będę wspominać o typiarze która dołączała do spotkań o 3:00 jej czasu gdzie nie była na nich w ogóle potrzebna xD
Żeby nie było wiem że w niektórych firma są wymogi pracy do późnych godzin ale zawsze było to zaznaczone w ogłoszeniu oraz powtórzone podczas rozmowy, ale to były wyjątki.
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza
praca 9-18, mało tego teraz jakbym się zalogował to spokojnie z 20/30% firmy z europy jest na zielono nateamsie, mimo, ze 24minuty po czasie
Nie rozumiem, że tak ciężko niektórym sobie jest wyobrazić inne godziny pracy. Daleko nie trzeba szukać @lubie-sernik albo użytkownik ktory miał pająka w logo, ale chyba usunął konto chyba nawet pracowali na nocki.
tylko lemingi propagujące biura tego nie rozumieją
@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: raczej baity. spotkania mieliśmy gdzieś około 16-17 i to nie w piątki. przynajmniej u mnie było tak że ludzie z usa chcieli europejczykom iść trochę na rękę. pracowałem z programistami z usa i miałem szewostwo z usa i to jest trochę problem że jak