Wpis z mikrobloga

@tubkas12: Ludzie widza to co chca widziec a mylisz zapewne jakies narcystyczne zaburzenie osobowosci albo psychopatie z autyzmem. Zjeby wszelkiej masci poprostu nauczyly sie teraz uzywac mondrych slowek i teraz wszystko nimi maszcza.jak ktos mi wjezdza z tekstem ze jest w spectrum na samym poczatku jako intro to juz wiem ze tocjest bulshit jaknuj. ona jest poprosty zbyt wysoko funkcjonujaca na autyzm. I teraz najlepsze, poka mi autuste ktory jest
  • Odpowiedz
@Afrykanskibaklazandlapolki: ok far enough, nie bede sie klocil bo nie mam kontr-argumentow, nie badalem tematu az tak gleboko( ͡° ͜ʖ ͡°) w kazdym razie dalej uwazam i czuje ze tania cichodaja konfabuluje i bardzo prawdopodobnie ze nazywa aspargera autyzmem, zeby to lepiej rezonowalo w uszach spermiage, ahoy
  • Odpowiedz
@Afrykanskibaklazandlapolki: (...) "Raquel Abiahy, are also advocating for greater autism inclusion in the fashion industry" k---a tak jakby wypinanie d--y do aparatu oprocz aparycji wymagalo rowniez sztuki erudycji, retoryki i erystyki, no lol smiechlem( ͡° ͜ʖ ͡°) zrobisz gale komu trzeba to masz drzwi do kariery otwarte
  • Odpowiedz