Wpis z mikrobloga

@secs: widziałem ją kiedyś na boo, dla mnie ciekawe jest też to, że tego typu laski często sobie dają INFJ gdzie one wcale nie są INFJ a to jest nagminne. osoba z autyzmem jak ona na przykład już z definicji nie może być INFJ bo INFJ to typ który jest właśnie po przeciwnej stronie niż autyzm

Zresztą to widać po dramie gonciarzowej - daria nie rozumie ludzi, nie potrafi czytać
  • Odpowiedz
@AfterPartyBarty: nie zgadzam się, jak popatrzysz na darię to kieruje nią "arogancja" moralna. to jest właśnie najgorsze u autystyków (tu akurat myślę że jedyna poprawna diagnoza) że skoro ona ciągle siedzi i analizuje ludzi to myśli że jest w tym dobra, a tak naprawdę siedzi i analizuje ludzi bo nie rozumie interakcji społecznych za dobrze. to tak jakbyś był ślepcem zafiksowanym na punkcie obrazu. tak ją widzę. dlatego wybrała psychologię,
  • Odpowiedz
a ty lykles ta bajeczke o autyzmie bo tak twierdzi?

@AfterPartyBarty: po jej zachowaniach, licznych. może też być zwyczajnie głupia (niskie iq) ale jednak bardziej strzelam autyzm. dlaczego? mówisz że nie chcesz przelotnych związków a masz onlyfansa i motylka na cyckach? to jest właśnie typowy autyzm. osoba nieautystyczna która by udawała porządną ale nią nie była wiedziałaby jak się zaprezentować w oczach innych by wywrzeć odpowiednie wrażenie. ona nie potrafi.
  • Odpowiedz
@tubkas12: otoz to kolego, gdyby byla faktycznie autystykiem to w pierwszej kolejnosci nie mianowalaby sie i nie startowalaby z "modelingiem". Autysci siedza pod kamieniemi i nawet bys o niej nie uslyszal. To zwykla k-----a z-----a atencjuszka jest, ktora sobie przybiera trandy, jazzy i hype latki zeby intrygowac takich zjebow i lunatykow jak krzysiu.
  • Odpowiedz
@AfterPartyBarty: pewnie nieraz słyszałeś o jakiś laskach co miały bardzo rozwiązłą przeszłość ale zaczęły gadać, że nie wiem boga zobaczyły, że to był błąd i tak dalej. to jest typowa bajeczka którą kupują ludzie i tak się sprzedaje tego typu rzeczy. natomiast jak walisz jawne sprzeczności które jest wstanie wychwycić największy debil, to na pewno nie jesteś jakimś mistrzem manipulacji tylko właśnie jak ona bardziej autystykiem co nie łapie podstawowych
  • Odpowiedz
Autysci siedza pod kamieniemi i nawet bys o niej nie uslyszal.

@AfterPartyBarty: Nie, tu się nie zgadzam. Autyści mają swoje zainteresowania na granicy manii, ale niekoniecznie mają lęki społeczne. Ba raczej większość nie ma tylko po prostu nie rozumieją interakcji społecznych więc mogą być myleni z osobami unikającymi, które paradoksalnie są nadwrażliwe "społecznie" czyli są przeciwieństwem autystyka. Autystyk jest daltonistą tylko właśnie w kontekście interakcji społecznych. On po prostu nie
  • Odpowiedz