Aktywne Wpisy
vfr__ +610
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

BonerBogdan +103
Wiecie co to jest? Instalacja artystyczna "Niebo Kielc", która z publicznych pieniędzy pochłonęła tylko 77 800 zł... Kawałek lustra położony na ziemi... zapewne w niedługim czasie uszkodzony przez jakąś amebę albo obsrany przez gołębie xD
#heheszki #kielce #swietokrzyskie #polska #patologiazmiasta
#heheszki #kielce #swietokrzyskie #polska #patologiazmiasta
źródło: 558194288_1132828618951281_3374436285972891057_n (1)
Pobierz

Potrzebuję auta do miasta i raz na jakiś czas trasa koło 100km w jedną stronę. Na codzien trasy po ok 13km w jedną stronę drogami do 70km/h
Auto będzie stało pod chmurką, więc fajnie jakby nie rdzewiało. Jakie auta z jakimi silnikami polecacie? Tak do 10tys zł mam też problemy z kręgosłupem więc fajnie jakby było wyższe ale nie jest to warunek konieczny, wcześniej miałem Leona 1.9tdi 90 km ale zgnił myślę nad podobnym autem ale jak nic nie znajdę to jakaś mała benzyna która podobnie pali albo trochę więcej
@FailedNormie1990: Super, idź do Adama Kornackiego może ci doradzi w zakupie kontrolowanym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bez gazu nawet nie patrz, nawet mała benyzyna to Ci za 50zł za 100km spali jak nic.