Wpis z mikrobloga

#hecat dzień dobry, informuję, żebyście przygotowali się na wielki dzień. I nie będzie to pierwsza samodzielna kupa. Otóż maluchowi robi się szpara w jednym oku, a do soboty ma czas, żeby obie gały pokazać. Dzisiaj przekroczy też 200g i widać też jak rośnie mu antenka. O dziwo oprócz afery z rana to śpi dzisiaj elegancko. Rozczuliłam się jak zasnął w sekundę po tym, jak ciepłym wacikiem pomizialam mu główkę niczym kocia mama. Trzymajcie się!
jiddlo - #hecat dzień dobry, informuję, żebyście przygotowali się na wielki dzień. I ...

źródło: IMG_2363

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 24
PS. miał nazywać się Burbon, ale patrząc na to jak szybko porusza się po kontenerze i jaka historia kryje się za jego łapkami prawdopodobnie (o ile nie okaże się być kicią) będzie nazywać się Jacek. Na cześć Jacka Krzynówka i jego lewej nóżki
  • Odpowiedz
  • 3
@szarley: schroniska i fundacje walczą w ten sposób z bezdomnością. Usypiają ślepie mioty, bo „schroniska i tak są przepełnione”. Owszem zgadzam się z tym, iż problem z bezdomnością jest i nie wątpię w przepełnione schroniska, ale nie jestem osobiście za usypianiem takich maluchów. Ja zdecydowałam się go odchować, mimo że łatwo nie jest i wiedziałam na co się pisze. Pierwszy miesiąc jest najtrudniejszy, ale zdecydowanie ten czas zwraca się w
  • Odpowiedz