Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

350 litrów paliwa...

@teoretyk_peklunku: I tankowanie co chwile, rozwalają mnie motocykle

jak zwiedzać robiąc 700 km jazdy dziennie, to chyba głównie trasa i co najwyżej jakieś postoje czy przerwy na odpoczynek?

@dreadingit: Zmarnować właściwie najpiękniejsze kraje na świecie tylko żeby tam dojechać do tej trasy jednej xD Kisne z tego zawsze, jak z wypraw na Nordkapp xxxxD Pomijając absolutnie wszystko po drodze
  • Odpowiedz
@Cabajo Zazdrosze mocno. Często sobie puszczam jak gość na Harleyu jeździ po pasmach górskich, ale po Szwajcarii i od pierwszego obejrzanej takiej objazdówki, zakochałem się i uplasowałem ten wyczyn wysoko na liście rzeczy do zrobienia w życiu.
Swoją drogą nigdy nie myślałem o tym, że Norwegia też może być odpowiednim miejscem na takie wyprawy
  • Odpowiedz
  • 3
@Saeglopur: Każdy lubi spędzać wolny czas w inny sposób. Ja planuję trasę tak żeby po drodze mieć wszystkie najciekawsze widoki na pobocznych drogach. Taki był cel - jazda motocyklem dla samej jazdy z widokami po drodze. Nordkapp był po prostu jednym z celów. Co do tankowania to się zgodzę - upierdliwe i następny motocykl kupię z największym możliwym bakiem.
  • Odpowiedz
@Cabajo: kiedyś zrobiłem podobną trasę tylko oplem corsa z tą 1 rużnicą że 20-22 dni jakoś tak i zamiast lądować ze szczecina na dole szwecji wylądowałem w Kalskronie zaczynająć w porcie w Gdyni.
  • Odpowiedz
@Cabajo: Ty byś był kozak jakbyś to na motorynce pyknął. A tak moto z wyższej półeczki, komforcik...to nie jest juz romantyczne.
Ale gratuluję, to moje marzenie, które wiem ze nigdy nie zrealizuje.
  • Odpowiedz