Aktywne Wpisy

tojapaweu +458
Dom dobry to film mocny, ale znowu ta sama historia. Facet jako monstrum z nadludzką siłą i bezgranicznymi możliwościami, które oczywiście wykorzystuje wyłącznie do krzywdzenia, a sądy to bezduszna machina trzymająca stronę mężczyzn.
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Megasuper +21
Jak tam ocieplenie klimatu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file6580582596321682596
Pobierz

@teoretyk_peklunku: I tankowanie co chwile, rozwalają mnie motocykle
@dreadingit: Zmarnować właściwie najpiękniejsze kraje na świecie tylko żeby tam dojechać do tej trasy jednej xD Kisne z tego zawsze, jak z wypraw na Nordkapp xxxxD Pomijając absolutnie wszystko po drodze
Swoją drogą nigdy nie myślałem o tym, że Norwegia też może być odpowiednim miejscem na takie wyprawy
Ale gratuluję, to moje marzenie, które wiem ze nigdy nie zrealizuje.
@Cabajo: cykałbym się, że mi jakiś wlezie pod koła (nie mają wrogów mają wyje*ane na wszystko) i zdechnę gdzieś na środku drogi po środku niczego.
źródło: image
Pobierz@Cabajo: masz typie zdrowie, ja jak se pojadę 3 h nad jezioro to mi się wracać nie chce.
zazdro generalnie
Bo ja bym ruszył ale te równe puste szerokie drogi i k---a 50-70 limit wszędzie. Z--------m się na motorze tak jechać.