Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +355
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
jmuhha +27
to były dziwne czasy, pamiętam jak musiałam zrezygnować z auta i do roboty codziennie 10 km jeździłam rowerem wyjeżdżając z domu 0 5:50 zeby dojechac na 8 .... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000021105
Pobierz

Tak przeglądam różne rzeczy i ciekawe wydają mi się lampki z wbudowanym radarem. Pewniej by się jeździło widząc zawsze czy ktoś podjeżdża za plecami.
#rower
@Kantar: Tego lata padło na rowerową pelerynę przeciwdeszczową ( ͡º ͜ʖ͡º) Akurat taka do sakwy podsiodłowej.
Ale na podmiejskich wioskach to bardzo fajne urządzenie. Zwłaszcza jak masz dziurawą jak ser szwajcarski drogę i okazuje się że do jazdy nadaje się środek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
+ lampki pozycyjne do jazdy w dzień. Niby słońce świeci, pełna lampa, a jak się
Mam lampkę na przód co się ciągle świeci w ciągu dnia też używam. Zawsze 5% więcej szans że ktoś mnie zauważy.
@Kantar: kiedy zaczyna się ściemniać po prostu oślepiają wszystkich użytkowników drogi. Kierowcy twierdzą też że utrudniają ocenę odległości.
Dla mnie top inwestycja, która poprawia komfort to Cateye BM-45. Nie wyobrażam sobie jazdy bez lewego lusterka.
@geuze: fajne mnie jaja bolą od patrzenia do tyłu
@Kantar: lusterko na kask. Interkom do kasku, lampke walle, rękawiczki na jesien z długimi palcami, pompkę elegryczną i hit hitów nerkę evoc hip pack pro 3 oraz drugi hit hitów Airzound XL.
https://allegro.pl/oferta/lusterko-rowerowe-do-roweru-lewe-z-regulacja-kata-na-kierownice-wsteczne-15019629639?bi_s=ads&bi_m=productlisting:mobile:query&bi_c=NGI2MzYxYWUtYmU3ZS00MzczLWFlMzAtZWYzOTI0YWU3ODg4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=573b1030-0255-4661-8ee0-1cca4ed7fbd1