Wpis z mikrobloga

@git_commit: Zawsze fascynowali mnie ludzie, którzy korzystają z linkedin. Przecież ten portal nie oferuje absolutnie niczego poza korposzczurów wzajemnym lizaniem się po jajkach.
  • Odpowiedz
@git_commit: Ale to już trwa od lat... Kurczaki, brakuje mi naszego Goldenline. To był dopiero doskonały serwis społecznościowy. Pod kątem ludzi, kontentu i możliwości bił LI na głowę. Przynajmniej do momentu, gdy nie zaczęli wchodzić głębiej w kierunku serwisu rekrutacyjnego.
  • Odpowiedz
@git_commit: przecież to jest odklejka, wynikająca wyłącznie z życia od urodzenia w puchu. Jest im za dobrze i dlatego im odbija.

Coraz więcej inicjatyw, programów mentorskich i polityk D&l zmienia reguły gry.

Fajnie, tylko w stanach to się właśnie kończy. Za jakiś czas przyjdzie i do nas.

Kto chce niech sobie poszuka filmików po "adult daycare" albo "day in the life of a tech girlie".
gorobei - @git_commit: przecież to jest odklejka, wynikająca wyłącznie z życia od uro...
  • Odpowiedz
@git_commit: tego szukałem:

Inb4 że ustawka, może, ale ludzki w---w na to jest prawdziwy a i inwestorzy mogą w końcu zacząć żądać zwiększenia zysków przez cięcie takich właśnie hub.
gorobei - @git_commit: tego szukałem:

Inb4 że ustawka, może, ale ludzki w---w na to ...
  • Odpowiedz
@gorobei: Przyganiał kocioł garnkowi - dorosły chłop, który zajmuje się gadaniem głupot do komputera śmieje się z kogoś, kto przynajmniej musi rano wstać i dojechać do roboty, zamiast przebrać gacie po spaniu (albo i nie) i przejść z sypialni do salonu celem uruchomienia komputera.
  • Odpowiedz
@DziadLab: Ja żyjąc w Polsce B myślałem, że to taki portal gdzie CV można sobie zrobić i szukać roboty xD.

Potem się dowiedziałem, że to taki Twitter dla Warszawskich i Wrocławskich korpoludków xD
  • Odpowiedz
@ilmari: Jak nie chcesz widzieć feedu na LI to sobie obczaj wtyczkę do przeglądarki "news feed eradicator". Po prostu blokuje ona wyświetlanie postów na tablicy (działa też na fb oraz blokuje główną stronę na yt)
  • Odpowiedz