Wpis z mikrobloga

@aspartamowy
Blackrock tak kupuje udziały, żeby nigdy nie mieć większości i nie musieć sie martwić zarządzaniem w żaden sposób. Założony przez larrego finka w '88 który zarządza nim do dziś.

Vangard to główny wystawa etf na świecie, założył go twórca etf, udziały w funduszu mozna nabyć tylko przez etf.

State street to drugi najstarszy bank w usa. Powstał w 1792 roku, prawie 100 lat przed narodzinami
  • Odpowiedz
@Dorianxxx

@Sarza01 A czy w swojej analizie wziąłeś pod uwagę pewien ważny czynnik zwany "chorobą psychiczną"?

No przecież dał tag #szuryzglownej którego jestem twórcą.
Tag jest o głównej wykopu, gdzie pokazuje jak wygląda prawdziwy psychiatryk. A ten skrin pięknie
  • Odpowiedz
@d4wid Odpisywałem do @Sarza01, który silił się na obalanie tezy postawionej w tytule znaleziska, gdzie zwyczajnie do osoby chorej żaden logiczny argument ani twardy dowód nie trafi, więc jego wyjaśnienia nie mają żadnego znaczenia, szczególnie że robi to we wpisie na mikroblogu, który z uwagi na tag, raczej nie odwiedzi szur z głównej. Koniec końców, mimo, że go nie atakowałem, pokazał swoje prawdziwe oblicze - małego, głupiego i złośliwego
  • Odpowiedz
gdzie pokazuje jak wygląda prawdziwy psychiatryk.

@d4wid: kłamiesz LEWAKU, byłem w psychiatryku i tak p------------h jak na głównej tam nie było
  • Odpowiedz
@Leniek
Srasz na tagu polityka na wszystkich myślących inaczej od ciebie. Zajebiste treści. Nie no ty to jesteś. Jak fajnie ze ciebie mamy.

Quality content.
  • Odpowiedz