Aktywne Wpisy

Negaigoto +261
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz
JimLahey88 +105
źródło: 1761502518423747912
Pobierz

#szuryzglownej #bekazprawakow
źródło: Screenshot 2025-09-04 12.54.43
PobierzBlackrock tak kupuje udziały, żeby nigdy nie mieć większości i nie musieć sie martwić zarządzaniem w żaden sposób. Założony przez larrego finka w '88 który zarządza nim do dziś.
Vangard to główny wystawa etf na świecie, założył go twórca etf, udziały w funduszu mozna nabyć tylko przez etf.
State street to drugi najstarszy bank w usa. Powstał w 1792 roku, prawie 100 lat przed narodzinami
Co tam jest prawdą?
No przecież dał tag #szuryzglownej którego jestem twórcą.
Tag jest o głównej wykopu, gdzie pokazuje jak wygląda prawdziwy psychiatryk. A ten skrin pięknie
Jakis kmiot to zrobił takie bydło jak ty i teraz musimy się męczyć.
@wincenty1: @aspartamowy co nie zmienia faktu, że miało ponad 300 wykopów xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@d4wid: kłamiesz LEWAKU, byłem w psychiatryku i tak p------------h jak na głównej tam nie było
@Sarza01: lepiej nie tworzyć, niż tworzyć takie jak Ty
ty trzymasz zawsze poziom na portalu dla debili. Gratuluję. I nie pisz do mnie.
Srasz na tagu polityka na wszystkich myślących inaczej od ciebie. Zajebiste treści. Nie no ty to jesteś. Jak fajnie ze ciebie mamy.
Quality content.
@Sarza01: A dziękuje, bardzo doceniam że moje działania na szkodę serwisu zostały zauważone