Mordeczki pozawarszawskie biegnące maraton w tym roku, jak rozwiazujecie temat prysznicu i ogólnego odświeżenia się po biegu i przed wyjazdem z Wwa?
Airbnb/hotel do poniedziałku rezerwujecie, czy jest jakaś inna opcja? Doba hotelowa wszędzie skończy się zanim ją skończę biec, a gdzieś trzeba się umyć po odparowaniu a przed pociągiem powrotnym xd
@spyyke: Zawsze przy bookowaniu noclegu na biegi pytam obsługę czy jest możliwość wydłużenia doby hotelowej tak żeby po biegu na spokojnie wrócić wziąć prysznic i zabrać rzeczy. Nigdy nie spotkałem się z odmową a tylko raz wymagało to jakiejś śmiesznej dopłaty 50zł :D Często hotele jako, że z niedzieli na poniedziałek zazwyczaj mają mniejsze obłożenie robią specjalną ofertę dla biegaczy i już przy rezerwacji informują o możliwości późniejszego wymeldowania dla
@spyyke: Ja z ziomkiem mieliśmy multisporty więc po półmaratonie wzieliśmy ze sobą torby z auta, wpadliśmy do McDonalda na szame, a potem na pierwszą lepszą siłke wziąć prysznic i się umyć. Polecam.
Myślicie, że jest szansa na obniżenie raty kredytu na 3 miesiące w banku? Bo wziąłem kredyt jakiś czas temu, ale straciłem pracę i ciężko mi się wyrobić z ratami. Chce się dziś udać do placówki i zapytać.
Airbnb/hotel do poniedziałku rezerwujecie, czy jest jakaś inna opcja? Doba hotelowa wszędzie skończy się zanim ją skończę biec, a gdzieś trzeba się umyć po odparowaniu a przed pociągiem powrotnym xd
#bieganie #biegajzwykopem
A wszystko jest na stronie :P więc spokojnie zaraz będzie racebook i dostaniesz info gdzie możesz po maratoniku prysznic wziąć
"Prysznice
O tym, gdzie będą udostępnione prysznice dla biegaczy, poinformujemy niebawem."