Aktywne Wpisy

Moseva +70
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +17
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

#ps #konsola
Jak odpalisz playroom to sprawdzisz dobrze pada, czy działa poprawnie
Podłącz ja do sieci i zaloguj się na konto by sprawdzić, czy nie jest zbanowana
i jeszcze patrzysz na pada czy jest strasznie wymęczony wyślizgany grzybki chodzą luźno czy może jednak nie
@PotwornyKogut a na co patrzeć gdy się nagrzeje, chodzi o to, że "na ciepło" będą jakieś artefakty czy coś takiego?
bierzesz zwykłą, zwykłą slim czy pro?
nie wiem co ci koledzy doradzą ale ja bym nie brał używanej pro. pro daje większą ilość ramek (ale nie w każdej grze). a przy tym jest mniej korzystna energerycznie; 300 W zamiast 120 W, no i pro przeważnie właśnie napieprzają wiatrakiem jak odkurzacz od nowości, bo produkują więcej ciepła, więc będzie ciężko
https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-4-ps4-slim-500-gb-pad-17496066252
a ta niby o stówkę droższa, ale dysk 1 TB