Wpis z mikrobloga

Cześć. Czy macie jakieś wskazówki co do kupna biletów na mecz #realmadryt w lidze mistrzów? Wymysliłem, że fajnie by było obejrzeć taki mecz na żywo w październiku z Juventusem i zastanawiam się jak szybko schodzą te bilety z oficjalnej strony. Czy warto kupić Real Madryt premium czy korzystać z innych stron, żeby mieć pewność, że ten bilet dostanę? Planuje przed kupnem biletów ogarnąć sobie loty i hotel, aby w miarę sensownie cenowo mnie to wyszło.
#bilety
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konto_dla_trybu_nocnego: Ale myslisz, że nawet z tym kontem premium kupić jeden bilet będzie wyzwaniem? Masz jakieś doświadczenie? Z tego co widziałem na stronie to za 35 Euro masz dostęp do biletów jeden dzień wcześniej więc wydaje się, że się opłaca. Na tej stronie co podałeś nie widzę za bardzo biletów na mecze Realu, pod jakim względem działa lepiej?
  • Odpowiedz
niestety jest problem z dostaniem biletów. W ostatnich sezonach jest coraz gorzej z dostępnością biletów, złapanie czegokolwiek wymaga siedzenia na stronie i odświeżania aż coś się pojawi, mi to zajęło kilka dni ostatnim razem. A dwa miejsca obok siebie to już w ogóle mało prawdopodobne. Niestety rynek opanowali pośrednicy, którzy sprzedają z przebitką nawet o 100%. Ja przez te problemy odpuściłem mecz w poprzednim sezonie :( najlepiej spróbuj sobie próbnie przed którymś
  • Odpowiedz