@KiloEchoSierra: No właśnie. Męskie to jest słuchanie własnych myśli, a niemęskie jest uciekanie od nich (np. w muzykę), ale jak kiedyś skrytykowałem muzykę samą w sobie to kukoldy chciały mnie roznieść na widłach, a moderator usunął.
@Lolenson1888 festiwal który zaczynał jako rockowy, z Behemotem w line upie pierwszej edycji ( ͡°ʖ̯͡°) No ale cóż, publiczność się zmieniła. Jakoś do 2015 single miały ciągle charakter sięgający do korzeni, potem poszli już całkiem w pop.
A tak serio to przecież nie jest tak że nie znam w ogóle nowszej muzyki, ale w większości przypadków to co dają radia typu eska, zetka w kategorii nowych piosenek to w większości jest asłuchalne moim zdaniem, robiłem wielokrotne podejścia i nic mnie nie przekonało, poznaje za to dyskografie zespołów które znałem dotychczas z jednego czy dwóch przebojów :)
źródło: 7E332981-331C-4CB6-9053-6D2DE7404DC9
Pobierz@kptDoopa:
Mgła, Christ Agony, Arkona, Ghost... może być? W ostateczności Vader i Behemoth do browarka i grilla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojej strony: bardzo spoko festiwal - jestem niemal co roku na choćby jednym dniu.
Ale o gustach się nie dyskutuje
@KiloEchoSierra: No właśnie. Męskie to jest słuchanie własnych myśli, a niemęskie jest uciekanie od nich (np. w muzykę), ale jak kiedyś skrytykowałem muzykę samą w sobie to kukoldy chciały mnie roznieść na widłach, a moderator usunął.
@Jakis_Leszek: A jest czego? :D Przez rok mogę codziennie słuchac po 5 innych albumów bez powtórki i dalej będe miał co słuchać :D
źródło: image
Pobierz@first: chyba hip hopolo xD
Ale jeśli to lubisz to czemu nie
No ale cóż, publiczność się zmieniła. Jakoś do 2015 single miały ciągle charakter sięgający do korzeni, potem poszli już całkiem w pop.
https://www.youtube.com/watch?v=by6V5Q9fUgw
A tak serio to przecież nie jest tak że nie znam w ogóle nowszej muzyki, ale w większości przypadków to co dają radia typu eska, zetka w kategorii nowych piosenek to w większości jest asłuchalne moim zdaniem, robiłem wielokrotne podejścia i nic mnie nie przekonało, poznaje za to dyskografie zespołów które znałem dotychczas z jednego czy dwóch przebojów :)
@first: Łona popularnym raperem, jakas giga popularnosc Sokola wsrod kobiet? Skad Ty sie urwales? xD