Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +137
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +57
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Jakie mydło lub krem do golenia polecacie?
Tylko proszę mi nie wyjeżdżać z jakimś Proraso, szukam czegoś lepszego, najlepszego. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zastanawiam się nawet nad czymś od Saponifico, mimo wysokiej ceny, ale z drugiej strony ich mydła mają opinie jednak przepłaconych.
Im więcej o tym czytam, tym mniej wiem... A szkoda wydać kilkadziesiąt złotych (albo i więcej) na mydło, które nie będzie nam pasować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#niebieskiepaski #golenie #tradycyjnegolenie #maszynkanazyletki #uroda #modameska #zdrowie #kosmetyki
Też mydło Tabac zawsze jest w czołówce pod względem właściwości.
@LeslieDancer: Używałem tych mydeł/kremów co przedmówcy i wszystkie z wyjątkiem lidera imho są dobre. Oprócz tego mogę polecić kremy Taylor of old bond street(szczególnie sandalwood), Barrister and Man (Seville). Saponificio Varesino (zużyłem wersję 70th aniversary), jest ok ale zapachowo było trochę nijakie, za to jest bardzo wydajne. Moim codziennym wołem roboczym jest włoska Cella. Kupiłem kiedyś taką kilogramową bryłę i tylko przekładam do większego pudełka aby
Moczysz twarz, nakładasz to, golisz i gotowe. Żadnego rozrabiania i innych rzeczy. Ilość mikro podrażnień jest o wiele mniejsza, niż przy produktach stworzonych do golenia