Wpis z mikrobloga

@Pracuje_zdalnie_chyba: Zrobilem to dla Ciebie - lap:
Czyli jak uslysze dzwiek ciagly syreny to mam stac z zegarniem w reku i patrzec czy trwal 3 minuty?

Bo jak trwal 2:50 albo 3:20 to wiadomo ze event a nie niebezpieczenstwo :DDD

Czili mam zaczac spierdzielac po 3 minutach. Fajnie :D
gorzki99 - @Pracujezdalniechyba: Zrobilem to dla Ciebie - lap:
Czyli jak uslysze dzwi...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@gorzki99: trzeba było nie nadużywać syren przy każdej okazji, ewentualnie każdemu do skrzynki wrzucić kartkę typu "dnia 18 sierpnia 2025 roku o godzinie 12:30 przeprowadzimy próbny test syren alarmowych, proszę nie panikować", a nie randomowo z d--y włączają
  • Odpowiedz
trzeba było nie nadużywać syren przy każdej okazji, ewentualnie każdemu do skrzynki wrzucić kartkę typu "dnia 18 sierpnia 2025 roku o godzinie 12:30 przeprowadzimy próbny test syren alarmowych, proszę nie panikować", a nie randomowo z d--y włączają

@winsxspl: I ja dokladnie o tym mowie. No ale jak widac nie wszyscy skumali :D
  • Odpowiedz
@gorzki99: Nie musisz się zbytnio zastanawiać. Obecnie są tylko dwa sygnały. Modulowany jako ogłoszenie alarmu i ciągły jako jego odwołanie
  • Odpowiedz
  • 0
@MyOwnWorstEnemy ten uczuć kiedy zajmujesz się preppingiem od 20 lat i nie za bardzo ludziom o tym opowiadasz bo "przecież nic się nie stanue" a i większość innych prepperów to ostre szury. A teraz jest to taki mainstream że nawet za darmo będą cię dokształcać.
  • Odpowiedz