Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Co do syna to no niestety prawda, chuop w dziwnej sytuacji dorastał, więc na głowe siadło, to teraz o--------a.
@Tymajster: Nawet tego indywidualnego szczęścia nie ma, o ile nie jest tak głupia jak on. Jak wyszła ze świadomością za szura i oszusta to nie wiem, ale zakładam, że nic dobrego z tego nie będzie.
Król to gosc ktory narzucił władzę tłumowi i wciskając mu bajki, angażując kler by legitymizował władzę by rządzić.
Córka króla wziela ślub z szamanem, który ma wysoką pozycje społeczną bo wciska tłumowi teorie spiskowe, pseudomedycynę i czarny.
To jest mezalians?! Nie to są dokladnie te same elity z roznych kręgów kulturowych.
źródło: temp_file2748044573523201185
PobierzKomentarz usunięty przez autora