Zrobiłem analize wykresu ETH/USD i z moich skrupulatnych wyliczeń wychodzi na to, że jesteśmy w fazie końcowej ultrarzadkiej formacji kiciusiów przyzywających longcata
To nie jest porada finansowa, ale ja ładuje się po same kulen i widzimy się na księżycu, albo chociaż w salonie lambo.
lądujesz się all in na ath? Z drugiej strony może już nie być mega spadków jak tyle ETH wykupili
@Wypokowicz93: Wątpię by nie było spadków, krypto to taki rolecoster że wystarczyło, że Trump zapowiedział cła które w większości później w sumie nawet nie wprowadził a ether po 1350 był.
Zrobiłem analize wykresu ETH/USD i z moich skrupulatnych wyliczeń wychodzi na to, że jesteśmy w fazie końcowej ultrarzadkiej formacji kiciusiów przyzywających longcata
To nie jest porada finansowa, ale ja ładuje się po same kulen i widzimy się na księżycu, albo chociaż w salonie lambo.
źródło: image
Pobierz@Wypokowicz93:
Wątpię by nie było spadków, krypto to taki rolecoster że wystarczyło, że Trump zapowiedział cła które w większości później w sumie nawet nie wprowadził a ether po 1350 był.
HODL alty xD
źródło: image
Pobierz