Aktywne Wpisy
pahamakaa +373
Taki wysryw mi wyskoczył, typ wrzuca wynagrodzenie za grudzień 2019r, ale aktualnego nie pokaże, bo kwota by pana zszokowała
#lekarz100k
#lekarz100k
źródło: image_picker_0F86D761-E7A3-4D4C-9B01-633ADA68F8C6-6845-000003B86688D323
Pobierz
kankes +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Na chwilę obecną mam z 10 grup na telegramie utworzonych przez poszkodowanych i 4 "officjalne" grupy Coinplex, które tworzą się kolejno po wyłudzenia pieniędzy, potepiaja poprzednie, tworzą kolejna stronę zeby wypłacić pieniądze za weryfikacje 200 USDT i cykl sie powtarza. Ostatnio chyba nabralo sie na to 8 osób tylko wiec jest progres ale ostatni scam byl tak beznadziejnie zrobiony, że I tak jestem w szoku.
Najbardziej bawi mnie obwinianie narodów, które za tym stały xD Top 5:
-Chińczycy
-Ukraincy
-Żydzi
-Paciate z UK
-Niemcy
Zaczęły się tez zatrzymania osób, ktore promowały projekt swoją twarzą w sieci i były wysoko w piramidzie. W europejskiej stolicy AI w handlu kryptowalut na podkarpaciu w Mielcu został nawet skonfiskowany samochód w tej sprawie xd
Na grupach jest też straszny spam innych piramid, które są "nowe" I będą długo przynosić zyski jak coinplex. Jeśli komuś rzeczywiście się udało dorobić na CP I była to wasza pierwsza taka piramida to się wstrzymajcie jeszcze z dolaczaniem do tych projektów, które są teraz tak promowane. Skokowy wzrost użytkowników tylko przyspiesza zamkniecie takiej piramidy. W CP sukcesem było to, że znalazło się tyle zaangażowanych osób, które wciagnely do projektu, aż tyle ludzi. Jeśli ktoś chce sobie znowu dorobić w taki sposób to bym przeczekal chwilę, aż wszystko się uspokoi. Chociaż temat handlu crypto przez AI jest już na tyle przeruchany, że trzeba będzie znaleźć piramidę pod innym opakowaniem I na wczesnym etapie co jest zawsze największym wyzwaniem.
Pojawila się tez kancelaria prawna z Gdańska, która zaoferowala pomoc w odzyskaniu pieniędzy za 4000zl podstawy I 7% odzyskanych cebulionow.
Takie tam podsumowanie ostatnich dni sobie zrobiłem.
#coinplex #frajerzymlm
źródło: faae7ef1f8950d14d3884bfe7445081a4ef5d81d15dc018674e3d815dce06b3c
PobierzZnasz jeszcze jakieś takie przypadki?
Ciekawe jak tam nowy wiedźmin I CP. Oby tylko wyciągnęli wnioski z ostatniej premiery, bo dodatek im wyszedł świetny.
No i chyba to anime na netfixie będzie miało drugi sezon, a to chyba też ich? Czy tylko sprzedali prawa? Też było całkiem dobre z tego co pamiętam