Aktywne Wpisy

saintie +128
no chyba was powalilo na lby
#podsumowanieroku2025
#podsumowanieroku2025
źródło: IMG_7157
Pobierz
yourgrandma +17
źródło: 285332197e6b4662e3a2d466bf16534ef0dc2178ccd4e30ebbcfb846c0178957
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Czy już wszystkie masz? (Pokémon) 49.0% (170)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 51.0% (177)

Ostatnio była głośna zbiórka na rodzinę pilota której materialnie nic nie brakowało - tej rodzinie niestety brakuje sporo, mężczyzna był jedynym żywicielem rodziny, w dodatku starsza dziewczynka ma autyzm i padaczkę. Miejscowa społeczność organizuje już aukcje dla tej rodziny, najbliższe otoczenie też założyło małą zrzutkę (20 tys, to nic w porównaniu do tych 2 milionów), żeby choć przez najbliższe miesiące nie martwić się o czynsz i jedzenie, więc jeśli ktoś może przelać choć 10zł to proszę nie tyle co w imieniu rodziny ale w imieniu społeczności która stara się pomóc jak może:
https://zrzutka.pl/jenerk
Jeśli ktoś mieszka w okolicy, lub może chce coś wylicytować online to tutaj pojawiają się oferty:
https://www.facebook.com/groups/683545678901497/
W sumie ode mnie tyle, mam nadzieje że nikt nie będzie miał mi za złe jeśli dodam ten wpis jeszcze raz czy dwa w późniejszych godzinach jeśli by zginął w mikroblogu #wypadek #zrzutka
źródło: 88f1162c5994417e85cbae11ab761d6e
Pobierz@mietek_zul: ja pozwalam
@mietek_zul: ciężko co napisać, zginąć w drodze do pracy. Sporo dobrych ludzi siedzi na tagu #motoryzacja którzy różnych niebezpiecznych sytuacji dowiadczyli na drogach - dołączam dla zasięgu, w razie czego czarnolisto dla mnie.
jak możesz porównywać wypadek w drodze do pracy do idiotycznego wprasowania w ziemie samolotu bojowego wartego 250milionów na dopalaczu aby podreperować ego robiąc idiotyczną sztuczkę i zaistnieć na dożynkach?
źródło: IMG_6331
Pobierz@Rad-X: się zastanów lepiej kto tu na głupka wychodzi. @kingcel nie porównuje tych wypadków, tylko wprost bije do tego, że banda internetowych januszy którzy na każdy temat ma zdanie i na wszystko się oburza, a od starego pokolenia rozni ich jedynie brak wasa i mniejszy (niekoniecznie) brzuch, będzie miała okazja się wykazać w zbiórce która wg ich internetowej krucjaty w kolorze żółci jest jedyną
Jest taka sytuacja jak tu mamy, normalna rodzina, nie mogą uzbierać 20 tysięcy bo sprawa nie jest medialna
Pilot się r------ł samolotem, żona lekarz, pewnie ustawieni z hajsem na kilka lat do przodu, sprawę nagłośnili w mediach i nagle kupę ludzi przelewa hajs żeby potem w pracy powiedzieć "no szkoda szkoda ja też tam rzuciłem trochę na zbiórce" i zabłysnąć wśród