Wpis z mikrobloga

• 526
@orgin246: w dupie z tym, chodzi o przekaz
chcesz być ruchanym to se bądź
zresztą sam sprawdze bo nigdy nie grałem a podobno mapa jest super
  • Odpowiedz
zanim wystartuje to dostaną C&D i po temacie. takich rzeczy nie ogłasza się przed startem.

@cabeiu: Legend of Pirates Online i Soapbox Race World działają już 10 lat i nie dostali żadnych c&d a prawa do oryginalnych gier ma Disney i EA. Żadnego listu nie dostaną, o ile jasno zadeklarują, że nie mają powiązań z firmami, które mają własność intelektualną, więc nie p-----l głupot na temat, o którym nie masz
  • Odpowiedz
tych 15 graczy the crew cieszy się xD

@orgin246: Jak zwykle ludzie robią cokolwiek, żeby walczyć z pazernością wielkich korpo to znajdą się freethinkerzy obśmiewający temat.

Najlepiej się położyć się i wypiąć dupę. Niech z nas zdzierają każdy grosz
  • Odpowiedz
@ysztyy: cieszy mnie, że gracze przestają być najgłupszą grupą społeczną, głupszą nawet od melaninododatnich osobników, na świecie. Jest to co prawda powolny progres, ale wciąż progres. Mam tylko jeszcze nadzieję, że te ułomki nauczą się nie kupować preorderów.
  • Odpowiedz
Legend of Pirates Online i Soapbox Race World działają już 10 lat i nie dostali żadnych c&d a prawa do oryginalnych gier ma Disney i EA.

Jest różnica między jakimiś niszowymi markami które zdechły bo nikogo nie interesowały, a The Crew które dostało 2 kontynuacje z czego jedna w zeszłym roku

Żadnego listu nie dostaną, o ile jasno zadeklarują, że nie mają powiązań z firmami, które mają własność intelektualną, więc nie p-----l
cabeiu - > Legend of Pirates Online i Soapbox Race World działają już 10 lat i nie do...
  • Odpowiedz
Sugerujesz, że jesli nie korzysta sie ze swojej własności to można ją stracić?

@ipkis123: sugerujesz ze ta gra usługa kiedykolwiek była własnością tych 15 "poszkodowanych" ludzi którzy nie czytali EULA?
  • Odpowiedz
@ysztyy: mała poprawka, korpo potrafi, to mówienie o tym że się nie da, jest dokładnie tym samym mówieniem, że się nie da zamontować pasów bezpieczeństwa w samochodach. Ale jak się nie ubije starszej odsłony, to kto kupi nowszą i nie trzeba się tak starać przy nowszej, bo tej starej już nie będzie. To samo jest z remasterami i usuwaniem starszych wersji ze sprzedaży.
  • Odpowiedz