Aktywne Wpisy

Teuvo +43
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać
Wincyyyyj +174
W temacie zagryzionego w lesie mężczyzny, Pieski oczywiście nie zostały uśpione, zostały wzięte pod obserwację i prawdopodobnie jak sprawa ucichni to wrócą do właściciela
Dodam, że
Zwierzęta zostały umieszczone w domu tymczasowym. Śledczy chcą dokładnie ustalić ich rasę, stan fizyczny i psychiczny, a także ocenić warunki, w jakich były utrzymywane
Dodam, że
Wyliczono,

Zamiennik iPhone, czy jak to inaczej nazwać.
Długo już obcuje, ze sprzętem od Apple, poprzez iPhone 6, 6S, XR, 11 Pro Max, 15 Pro. Gdzieś po drodze między bodajże XR a 11PM wyskoczył jakiś Android, ale nie do końca spełnił moje oczekiwania.
Dziś w dobie AI oraz innych bajerow, zaczyna mnie już powoli denerwować Apple.
Angielskie Siri swoją drogą to kropla w morzu, bo w codziennych normalnych sytuacjach język angielski w naszym kraju się średnio przydaje.
Widząc jak w Android Auto mogę powiedzieć w Spotify „Czerwone Gitary” lub „Supermoce” i utwór automatycznie się wyszukuje jest to dla mnie coś wow, nie mówiąc o innych ficzerach.
Głęboko zastanawiam się nad przesiadką na jakiegoś Androida i jestem najmocniej skierowany w sprzęt od Google.
Czy ktoś z Was dokonywał takiego wyboru i jest zadowolony / żałuje?
15 Pro kupiłem wyłącznie ze względu na USB C. Tylko. Nic mi innego tak nie brakowało w 11PM. Aktualnie dochodzi śmieszna prędkość ładowania, co niby 17 lub 17P ma mieć polepszone, ale to jedyna rzecz, dla mnie osobiście, z rzeczy takich namacalnych.
Obecnie rozważam pozostawienie jednego telefonu tylko po to, aby mieć dostęp do tych rzeczy, a z czasem baaaardzo powolna migracja.
Chyba, że Apple się ogarnie i dogoni konkurencję w