Wpis z mikrobloga

@why1sthat: powiedziała, że od 2 miesięcy o tym myślała, ze czują sie zaniedbywana itp, powiedziałem ze takie rzeczy w związku mozna naprawić i mozna nad pewnymi rzeczami pracować a ona na to ze nie wie czy mnie kocha. Wróciła z turcji z tygodniowych wakacji z koleżanką która rowniez chce sie rozejść z jej chłopakiem, tylko moja sama mi mówiła o nim jaki on p--------y i że ona ma szczęście ze
  • Odpowiedz
@panczii psiapsioly 9/10 szczególnie bazyli max 6 piora im mózgi. Nagle zaczynają mieć dodatkowe wymagania i chcą być tak samo traktowane jak ich koleżanki.
Moja ex jak ja rzuciłem też poleciała się odchillowac do Egiptu z taką
  • Odpowiedz
@panczii: lampek było sporo ale starałem je sobie racjonalizować. Co do zdrady to nie jestem pewnien. Ciężko mi powiedzieć. Ona na prawdę na początku naszej znajomości była zapatrzona na mnie jak w obrazek. Mi to trochę dłużej zajęło. Szkoda, po prostu szkoda.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany:

Wróciła z turcji z tygodniowych wakacji z koleżanką która rowniez chce sie rozejść z jej chłopakiem, tylko moja sama mi mówiła o nim jaki on p--------y i że ona ma szczęście ze ma tak kochanego chłopa jak ja.

Sama pojechała tam z koleżanką? To pewnie poskakała na śniadych knagach i ma apetyt na kolejne knagi. Tobie wmawia, że myślała od 2 miesięcy, a to zwykła ściema, a te gadanie
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Skoro wtedy udawała coś takiego, to dobrze się stało. Nie musisz się już teraz zastanawiać czy się tam z turasami boltzowała czy nie, tylko możesz zacząć nowy rozdział.
Urwij kontakt, nie odpisuj, po prostu zostaw ją w p---u i jesteś wolny.

Możesz teraz robić fajne rzeczy (jeśli jeszcze nie robisz) i przy okazji poznawać fajnych ludzi. Polecam.

A i
  • Odpowiedz