Aktywne Wpisy

Basti91 +18
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

Kolejny YSL i tym razem L’Homme EDP. W otwarciu czuć gorzką pomarańczę i trochę bergamotki wraz z lawendą i drzewnymi nutami. Jest dąb, a także alkoholowa nuta koniaku oraz sporo słodyczy. Dalej nuty głowy zanikają, zostaje głównie drzewna baza i koniak oraz trochę syntetycznej słodyczy.
Zapach mocno odbiega od wersji EDT, która jest świeża i posiada sporo imbiru. L’Homme EDP jest zdecydowanie cięższy i bardziej wieczorowy. Normalnie wolę tego typu perfumy, ale w tym przypadku poza otwarciem nie dzieje się nic ciekawego, a nawet ono nie wyróżnia się w szczególny sposób. Parametry przeciętne, a jak na rodzaj zapachu wręcz słabe. Pozycja wieczorowa, na zimniejszy sezon, dla mężczyzn.
Podsumowując L’Homme EDP to przeciętna, niewyróżniająca się kompozycja. Zwykły przysłodzony drzewny zapach z alkoholową nutą. Bezpieczny dla otoczenia i raczej łatwy do noszenia, ale posiadający dużo alternatyw. Osoby lubiące alkoholowe akcenty w perfumach, mogą sprawdzić. Ocena końcowa 5/10
Zapach 5/10
Projekcja 4.5/10
Żywotność 5/10
Jakość/Cena 5/10
pozostałe recki
źródło: LhommeEDP
Pobierz