Wpis z mikrobloga

#redpill to jest naprawdę jakaś alternatywna rzeczywistość

Widzieliście kiedyś około 50 letniego faceta który nie może się odgonić od kobiet? Ja nie XD

A jeszcze nie dawno ten próg osiągnięcia tej mitycznej hiperatrakcyjności u mężczyzn wynosił 30lvl a tu już granice przesunęli na 40 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#blackpill #zwiazki #przegryw
Rajbond - #redpill to jest naprawdę jakaś alternatywna rzeczywistość 

Widzieliście k...

źródło: Screenshot_2

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rajbond: tja, dla różowej nie ma nic bardziej pociągającego jak typ, który dostaje zadyszki, a żeby coś zdziałać musi się faszerować sidenafilem
  • Odpowiedz
  • 39
@77023: noo, kobiety ściągają majtki przez głowę na widok łysiny, siwizny i pomarszczonej skóry u starego dziada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 5
No przecież to nie chodzi o to, że facet po przekroczeniu 30/40 lat magicznie nabiera na atrakcyjności.

Po prostu ma czas, żeby osiągnąć to, co wpływa na tę atrakcyjność. Zrobić przeszczep włosów, nauczyć się języka, zdobyć dobrą pracę, zbudować dobrą sylwetkę, wyrobić bajerę...

95% facetów tego nie robi, więc zobaczyć takiego to rzadkość.

Wiek sam w sobie nie jest atrakcyjny, 25latek będzie często atrakcyjniejszy od 35-40latka, ale jeżeli ten drugi popracował nad
  • Odpowiedz
@innovi: dla niektorych dziewczyn jest atrakcyjny. Niektore panny wybraly by Clooneya a nie mlodego aktora. Moze to jakis f----z ale znam sam dziewczyny ktore wola mocno starszych nawet jak status potencjalni partnerzy maja podobny.
  • Odpowiedz
@Rajbond: powiem ci jak to działa. Dziadek podchodzi do juleczki, powie kilka komplementów i żartów, julka się zaśmieje, bo kto nie lubi żartów i komplementów? Ten ubzdura sobie w głowie że na pewno było ruchane bo Julka śmieje się z żartu. Jest to typowe dokładanie znaczeń tam gdzie ich w ogóle nie ma. Najbardziej rozwala oczywiście profilowe łapa 40 cm jak u chudego szczura, tyle to miałem w gimnazjum i
  • Odpowiedz
@Rajbond: Redpill to wyparcie rzeczywistości, jakieś targowanie się, itp. Może działać rzeczywiście dla ludzi bardzo majętnych ze statusem, ale to raczej golddiggerki które nie poczują pożądania tylko się sprzedadzą za hajs, lekkie życie czy pomoc w studiach i rozpoczęciu kariery zawodowej. ¯\(ツ)/¯
Ja to nie wiem jak oni ostatnio gadają blackpillem i zaprzeczają sobie sami.
  • Odpowiedz
@innovi: Podziwiam za próbę polemiki. W mojej ocenie ludzie wolą myśleć, że nie mają kontroli nad swoim życiem i nie wygrali w loterii genetycznej to nie mogą do woli obracać borderek. Normalnie mi przykro jak czytam ich wywody xd
  • Odpowiedz
@Rajbond: Redpil do copium żeby beciaki grindwali przez co napędzają machinę systemu, konsumpcjonizm i ukierunkowuje ich gniew bo odsuwa nagrodę w czasie. Jak miałem 20 lat to słyszałem że peak SMV będę miał około 30, teraz mam 30 i słyszę "poczekaj do 40" Wtedy dałem się częściowo na to nabrać bo już wtedy coś czułem że to może być chłam.

Mój stary to redpilowiec bardziej mimo 60, przynajmniej nie bluepilowiec
  • Odpowiedz